LihashuoltoTestit

Blackroll lihashuoltotuotteet

Blackroll-tuotteet ovat tarkoitettu monipuoliseen liikkuvuus- ja lihashuoltotreeniin. Tuoteperheestä löytyy tuotteita rullista palloihin.

Valmistuksessa käytetään vain yhtä materiaalia, eli Blackroll-rullissa ei ole sisäänrakennettuja muovirullia tai pinnoituksia. Tuote kestää aikuisen miehen painon ilman, että menee linttaan. Eikä menetä muotoansa käytössä. Laadukkaasta tuoteperheestä on siis kyse!

Tuotteet ovat myös vesipestäviä, helposti puhdistettavia ja desinfioitavia, mikä puolestaan tarkoittaa parempaa hygieenisyyttä. Näin miellyttävämpiä käyttää myös esimerkiksi kuntosalien ryhmätunneilla.

Tuotteissa on eri värejä, mitkä kertovat kovuusasteen.

Sileä rulla

Sileää rullaa on kahta eri kokoa, mini ja medium.

Mini-rullan koko on 15cm x 5,3cm ja on tarkoitettu paikalliseen lihaksen käsittelyyn. Pienen kokonsa ansioista on helppo ottaa myös mukaan reissuun. Kovuus on medium, ja värejä löytyy pinkki, lime ja musta. Mini-rullalla voi myös yhdistää kaksi isompaa rullalla yhteen, 60 cm pitkäksi rullaksi. Tai jopa kahdella minirullalla kolme isompaa rullaa 90cm pitkäksi rullaksi.

Medium-rulla on 30cm x 15cm eli niin sanotun normaalin rullan kokoinen. Mustan kovuus on medium, harmaan kova ja kaksivärisen rullan kovuus on pehmeä. Harmaa rulla onkin tarkoitettu kokeneille rullaajille ja kaksiväristä pehmeää rullaa suositellaan aloittelijoille.

Kuviollinen rulla

Kun rullaan lisätään muotoilu, niin kudoksiin tulee sen myötä vaihtuva paine. Kuvioitu rulla on myös tarkoitettu kokeneille rullaajille. Musta on kovuusasteeltaan medium ja oranssi kova. Oranssi onkin urheilijoiden suosikkirulla.

Pallo

Palloja on yksittäistä palloa ja tuplapalloa. 8cm halkaisijaltaan ja 12cm halkaisijaltaan löytyy molempia. Pallot ovat olleet omat suosikkini ehdottomasti. Yksittäisellä pallolla saa hyvin mm. pakaroiden jumeja auki, ja tuplapallolla saa käsiteltyä mm. selkä- ja rintarankaa sekä jalanpohjia. Tuplapalloa suositellaan myös mm. tenniskyynärpään hoitoon. Voidaan käyttää normaalisti lattiaa ja seinää vasten, mutta lisäksi myös suoraan painaen käsin hoidettavaa kohtaa.

Blackroll-tuotteet luovutti testiin Onnisport. Tuotteita voi tilata Onnisportin verkkokaupan lisäksi Blackrollin omalta sivulta Blackroll.fi. Blackrollin sivuilta löytyy myös ohjeita tuotteiden käyttöön kuvien kera.

Booking.com
Tagit : Blackrolllihashuolto

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.