LihashuoltoTestit

The Stick lihashuoltoväline

Suomeen on rantautunut uusi lihashuoltoväline, hammasharja lihaksille, The Stick. Yhdysvalloissa The Stick on ollut käytössä jo 24 vuotta, joten uusi keksintö tämä ei kuitenkaan ole.

The Stick lihashuoltoväline on nimensä mukaan keppi, jota käytetään itse toteutettavaan lihashuoltoon. Joustava, mutta kuitenkin muoviset osat tuovat tarvittavan kovuuden hierontaan. Tarkoitettu erityisesti alaraajojen lihaksiston, selän, kylkien ja niskan huoltamiseen. Malleja löytyy erilaisia, joista Suomesta saa tällä hetkellä kolmea erilaista: Orginal Body Stick, Orginal Hybrid Stick ja Orginal Travel Stick.

The Stick lihashuoltoväline

Body Stick

Tämä on perusmalli, joka sisältää 15 valkoista pyörivää rullaa sekä siniset kahvat. Pituutta 61cm. Teho on voimakas. Suunniteltu isojen lihasryhmien hieromiseen.

The Stick lihashuoltoväline

Travel Stick

Tämä on Body Stickiä lyhyempi perusmallin väline. Pituuden vuoksi Travelia on helpompi kuljettaa mukana. Rullia on 8 kappaletta, ja pituutta kepillä on 46cm. Teho riittävä. Pituuden lisäksi Travel-mallin erottaa Body Stickistä eri väriset kahvat, jotka Travelissa ovat punaiset. Suunniteltu erityisesti mukanakuljetuksen lisäksi jalkojen hieromiseen.

The Stick lihashuoltoväline

Hybrid Stick

Hybridissä keskellä on punainen rengas, jolla saa kohdistettua hieronnan ja lihashuollon tiettyihin pisteisiin. Loistava esimerkiksi lihaskalvoille, kuten sääriin, sekä polven taustaan ja kallonpohjalihaksiin. Pituutta 59cm. Punaisen targetrenkaan lisäksi löytyy valkoisia renkaita 12 kappaletta.

 

Itselläni testauksessa on ollut Hybrid Stick ja tämä on toistaiseksi ollut ainut lihashuoltoväline, jota oon oikeasti käyttänyt säännöllisesti. Eikä vie edes paljon tilaa. On helppo istua sängyllä ennen nukkumaan menoa ja käydä kireimpiä paikkoja läpi. Jopa pakaran kireyttä sai helpotettua itse tällä kepillä, kun käsittelyn sai niin hyvin kohdistettua kireään kohtaan. Jokainen keppiä kallonpohjalihaksiin ja niskaan testaava ihminen on ollut haltioissaan Stickin tehokkuudesta! Enemmän liikkuvan oon puolestaan pyytänyt testaamaan sääriin. Ai, ai. 😉 Voin lämpimästi suositella, jos urheilee paljon tai kärsii muuten vain lihasjännityksestä. Hyvä joululahjaidea! 😉

The Stick -lihashuoltovälineen luovutti testiin Onnisport. Heidän verkkokaupastaan The Stick lihashuoltoväline löytyy!

The Stick lihashuoltoväline
Klikkaa The Hybrid Stickin käyttövinkit isommaksi.
Booking.com
Tagit : lihashuoltolihashuoltovälineStickThe Stick

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.