HarjoitteluTestit

Bodycamp 6kk projekti, kuukausi takana

bodycampAika-ajo.com tiimin Satu on mukana bodycamp 6kk projektissa yhdessä Bodycampin kanssa. Tästä löytyy juttusarjan ensimmäinen postaus ja tässä tulee osa 2.

Ajatuksia Bodycamp projektista ensimmäisen kuukauden jälkeen

Sain noin neljä viikkoa sitten siis ensimmäiset treeni- ja ruokaohjeet Bodycampilta. Positiivinen yllätys oli simppelit ohjeet, helpot ruokaohjeet. Alkuun kroppa säikähti kun sai enemmän ruokaa kuin mihin oli tottunut. Vatsa temppuili ja turvotteli alkuun, mutta nopeasti asettui, eikä ruokamäärät tuntuneetkaan enää liian isoilta, itse asiassa kolmannella viikolla tuntui, että uppoaisi enemmänkin sapuskaa. Suureen aamupuuron määrään alkuun tuskastuin ja muutinkin sen smoothien muotoon, se maistuukin paremmin eikä tunnu niin työläältä syödä. Ruokamäärän runsaus on tukahduttanut makean himot, eikä toistaiseksi ole herkkuja edes tehnyt mieli vaikka niitä on tarjolla ollutkin. Ruokaa olen valmistanut rasioihin useammaksi päiväksi kerrallaan, niinkuin ennenkin olen tehnyt.

Sain viisijakoisen ohjelman, johon olin tosi tyytyväinen. Aiemmin olen tehnyt tosi vähän maastavetoa (oikeastaan vain suorinjaloin), joten tuli eteen senkin opetteleminen. Muuten oikeastaan kaikki saliohjelmassani olevat liikkeet olivat minulle tuttuja juttuja. Joka treeneissä mausteena supersarjoja, joilla saikin erityisesti poltetta lihaksiin. Kaikista mieluisinta itselle ovat olleet erityisesti etureisi- ja olkapäätreenit. Pidän siitä, että etu- ja takareisille on omat erilliset treenipäivänsä. Olen kokenut sen aiemminkin hyväksi systeemiksi itselleni.

Salitreenien lisäksi olen tehnyt joka viikko intervallityyppisen treenin yläkroppa treenin jälkeen juoksumatolla. Lenkkeillyt olen myös.

Olen kokenut hyödylliseksi ja tsemppaavaksi myös meidän oman facebook-ryhmän jossa voi kysellä mieltä askarruttavista asioista ja jakaa kokemuksia ja fiiliksiä kaikesta. Minulla olisi ollut mahdollista osallistua yhteistreenitapaamiseen Helsingissä, joka oli marraskuussa. Harmikseni en päässyt kun sattui bodycamptyövuoro kyseiselle päivälle, enkä saanut sitä vaihdettua. Toivottavasti ensi kerralla minäkin pääsen osallistumaan!

Nyt pyörähti käyntiin toinen kuukausi tätä projektia ja sain uudet ruoka- ja treeniohjeet. Jännäsin etukäteen millaiset ruokaohjeet mahtaa olla ja miten selviää mahdollisesti vähemmällä ruokamäärällä. Kuten arvelinkin, ruokaohjelmaan tuli muutoksia, mutta pieniä sellaisia. Hiilihydraattien määrä väheni, proteiinin osuus ruokavaliossa lisääntyi. Vatsa saa edelleenkin tarpeeksi täytettä. Sen ansiosta myös treenejä on jaksanut hyvin tehdä tähänkin asti.

Saliohjelmaakin on noudatettu tunnollisesti, viisi kertaa viikossa on salitreeni kuulunut arkeeni, niinkuin nyt jatkossakin. Lihasryhmien jako säilyi ennallaan, mutta lähes kaikki liikkeet vaihtuivat, joka treenissä edelleen mukana supersarjoja. Sarjapituuksiin tuli hiukan muutoksia. Saliharjoittelun lisäksi mukana on tietenkin edelleen intervallityyppistä treeniä ja liikuntaa muutenkin. Uudesta ohjelmasta olen tähän mennessä kerinnyt testata kaksi eri treeniä ja hyvältä tuntuu.

Muutenkin tälläinen nettipohjainen valmennus tuntuu sopivan itselleni hyvin ja on varmasti muutenkin hyvä vaihtoehto sellaiselle joka haluaa vaihtelua tai jotain uutta liikkumiseensa koska paketteja löytyy eri tavoitteisiin kuten aiemmassa tekstissäni kerroinkin. Jos on epäselvyyttä liikkeitten tekniikassa tms. voin varata itselleni tarvittaessa online pt-tunnin tai vaihtoehtoisesti ihan personal trainerin opastusta salilla. Toistaiseksi minulla ei ole ollut tarvetta siihen.bodycamp

Itseäni piristää paljon se, että ohjelmat vaihtuvat kuukauden välein. Siten myös into ja mielenkiinto pysyy paremmin yllä. Joten hyvällä mielellä jatketaan projektia eteenkin päin ja toivottavasti saadaan tuloksiakin aikaiseksi. Pysykää kuulolla.

Tutustu Bodycampin valmennusvaihtoehtoihin osoitteessa:

http://bodycamp.eu/

Mikäli et ole varma mikä vaihtoehto on sinulle sopivin, neuvoa voi kysyä vaikka asiakaspalvelusta sähköpostitse

info@bodycamp.eu

tai puhelimitse 040 1492441

Lopuksi vielä muistutus lahjavinkistä, klik klik !

Tagit : bodycampdiettikuntosalitestitreeniohjelma

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.