TapahtumatUutiset

Challenge Turku triathlonkilpailu lähestyy

Tämä tarkoittaa myös sitä, että elokuun triathlonin täyteinen viikonloppu CHALLENGE TURKU 12.-13.8.2017 tekee tuloaan. Aika-ajo on ollut kahdessa ensimmäisessä Turun kilpailussa mukana niin kilpailijoina kuin moottoripyörän kanssa valvomassa reittiä. Tänä vuonna löytyy osanottoa niin viivalta kuin varmaan muissakin talkoissa.

Challenge Turku

Suomen järjestyksessään ensimmäisen pääkaupungin ytimessä järjestettävä kilpailu on ehkä yleisöystävällisin kilpailu Suomessa. Paikalle on helppo tulla ja kaikkia lajeja pääsee seuraamaan liki olemattomilla siirtymillä. Pyöräilyosuus käydään moottoritiellä mutta lähtö ja tulokahinat on helppo siirtyä seuraamaan. Lyhyempien matkojen pyöräily on taas käytännössä samalla alueella joten sen seuraaminen on myös mainio yleisölaji.

Challenge Turku tarjoaa jotain kaiken ikäisille, Junior Challenge, Senior Challenge, Sprint ja Half Distance. Paitsi että Challenge Turku tarjoaa kuntoilun juhlaa on se samalla kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma. Ensimmäinen ja ainoa kansainvälinen triathlonkisa Suomessa. Challenge Family sarja kattaa 46 kisaa, 23 maata. Uusimpina Rooma, Praha, Madrid, Lissabon ja Davos. Kaikkia yhdistää nopeat reitit ja ainutlaatuiset kisapaikat.

Challenge Turku

 Lauantaina kilpaillaan tuttuun tapaan Junior Challenge (10-17v) sekä kaikille sopiva Challenge Sprint (uinti 750m, pyörä 20km ja juoksu 5km). Sunnuntaina on vuorossa puolimatkan kilpailu (uinti 1,9km, pyörä 90km ja juoksu 21,1km), joka on täysiverinen huippu-urheilutapahtuma, mutta samalla kuntoilun juhlaa. Challenge Turku on yksi Turun kärkitapahtumista.
Lisätietoa kilpailusta ja maksuportaista löydät www.challengeturku.com sivuilta.
Olitte mukana rakentamassa tapahtumaa ja samalla mahdollistamassa Turun nousun triathlonin maailmankartalle! Toivomme, että olet mukana mahdollisuuksiesi mukaan myös tänä vuonna tekemässä puitteita elämyksille.
Iso tapahtuma vaatii aina paljon talkooväkeä. Challenge Turku organisaatio lähettää vielä tässäkin kohtaa terveiset vapaaehtoisille:
Erityistä kiitosta viime vuoden kisassa saivat iloiset ja avuliaat vapaaehtoiset niin ammattilaisurheilijoilta kuin kuntoilijoiltakin.
Meille on tärkeää reilu meininki joka suhteessa ja ensiluokkainen laatu, oli sitten kyse tapahtumasta tai sen sidosryhmistä. CHALLENGE TURKU tarkoittaa myös joukkoa iloisia, aktiivisia ja reippaita ihmisiä. Haluamme myös vaalia terveellisiä elämäntapoja ja edistää omalta osaltamme ihmisten tyytyväisyyttä. Lasten ja nuorten tukeminen on erityisen lähellä sydäntämme. CHALLENGE TURKU on mukana tukemassa yhdessä Turun Kaupungin kanssa nuorten vapaa-ajan toimintaa.
Tänäkin vuonna on monenlaista talkootyötä tarjolla, Challenge organisaatio kertoo seuraavaa:
Rekrytoimme vapaaehtoisia tomitsijoita mm. liikenteenohjaajiksi, huoltopisteille, juoksureitin valvontaan ja kilpailukeskusalueelle eri tehtäviin, kuten uinnin ja pyöräilyn vaihtopaikoille.
Tarvitsemme lisäksi iloisia kisaoppaita tapahtumatorille.
Jos haluat olla mukana rakentamassa yhtä Turun ykköstapahtumista niin voit ilmiantaa itsesi mukaan oheisella lomakkeella.
Toimitsijoille tarjotaan ruokailu ja toimitsija paita. Lisätiedot ja tiedustelut : Sari Holmström sari.holmstrom@sbrfinland.com / 045-1144279.
Edellisten vuosien kisaraportteja Aika-ajo.com sivustolla:
challenge turku
Sekä naisvahvistuksemme Kaisa joka tehtaili ennätyksiään: http://www.aika-ajo.com/tapahtumat/challenge-turku-ennatystehtailua-kaikesta-huolimatta/
Challenge Turku
Tagit : Challenge Turkutriathlon

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.