Testit

Trek-tuotteet: pyöräilyvaatteet hellekeliin

Päästiinhän tässä taas nauttimaan hellekeleistäkin ja samalla myös pyöräilystä Suomen kauniissa kesässä!

Kävin tekemässä sprinttitreeniä helteessä, lämmintä riitti 🙂

polarlammot
Sprinttitreeniä helteessä 🙂

Minulla on ollut testissä Trek-pyöräilyvaatteita ja tykkään tosi paljon. Vaatteet istuvat todella hyvin ja ovat mukavia, mikä on tosi tärkeää urheiluvaatteessa. Trek-vaatteet myös näyttävät hyvältä, onhan se lisäbonus 🙂

Yksi suosikkiasuni tällä hetkellä on tämän kesän mallistoa oleva Anara Women’s ajopaita ja lyhyet ajohousut.

DSC_0471
Ajovaatteet: Anara Women’s ajopaita, Honeycomb, ja lyhyet ajohousut, Honeycomb. Ja vielä hymyilyttääkin, sprinttitreenin jälkeenkin 🙂

Ajohousuissa on tietysti naisille suunniteltu säämiskäpehmuste ja lisäksi myös kompressiota, joka takaa ainakin hyvän istuvuuden. Itseäni miellyttäisi myös hieman ohuempi pehmuste, mutta melko tuhdista pehmusteesta (huom! triathlon-asuihin verrattuna tuhti, ei niinkään muihin pyöräilyvaatteisiin) huolimatta nämä ovat kyllä mukavat käytössä useammankin tunnin lenkillä. Leveä ”joogatyylinen” vyötäronauha on mukava käytössä eikä rullaudu. Housut voisivat ehkä olla hieman pidemmätkin lahkeista, mutta tällaiseen hellekeliin kyllä aika nappivalinta 🙂 . Musta väri voi tietysti vaikuttaa kuumalta, mutta en ole ainakaan itse kokenut että tällä liian kuuma tulisi.

DSC_0475_edit2
Anara Women’s pyöräilyasussa kiva ja tyylikäs kuviointi takapuolella. Asussa on myös heijastavia elementtejä mitkä parantavat näkyvyyttä.

Istuvuus näissä Trekin vaatteissa on kyllä omaa luokkaansa. Pyöräilyssä kun ei vaatteet mielellään saisi lepattaa 🙂 . Pyöräilypaidassa on kolme isoa avotaskua takana, minne saa hyvin tarvittavaa tavaraa mukaan.

Toinen suosikkiasuni koostuu lyhyistä BIB-ajohousuista ja kevyestä Sorbet-ajopaidasta. Alla kuvia asusta Ratareisi-tapahtumasta. Sorbet-ajopaita on ihanan kevyt ja voisi kuvailla että tyttömäinen 🙂 eli jos haluaa vähän tavallisista pyöräilypaidoista poikkeavaa, naisellisempaa paitaa niin tämä on aika kiva valinta. Tosi mukava päällä ja ulkonäkö miellyttää ainakin omaa silmääni. Tässä myös kolme avotaskua takana ja pidennetty takahelma, joka pysyy hyvin paikallaan pyöräillessä.

20160625-62230
Ratareisi-tapahtuma lähdössä käyntiin yhdessä lempiasuistani: Sorbet-ajopaita ja lyhyet BIB-ajohousut, Crystal White/Black. Käyttämäni vaatteet kokoa S. Kuva:Timo Kananoja

Paidan melko vaalean värityksen toinen puoli on kyllä se, että hikoilu näkyy paidassa, mutta saa kai se näkyäkin 🙂

20160625-62274
Ratareisi-tapahtuman starttia odotellessa. Ajopaita Sorbet. Kuva: Timo Kananoja.

Lämpimän kelin ajokäsineeksi sopii hyvin kevyet Bontrager-käsineet. Tiukasti istuva, pujotettava malli on aero 🙂 ja istuu napakasti. En läheskään aina käytä hanskoja pyöräillessä, mutta nämä on kyllä hyvät hikiseen keliin, ei tarvitse sitten hikisillä käsillä pyörän tankoa käsitellä.

DSC_0460
Bontragerin kevyet hanskat ovat hyvin tuulettuvat ja sikäli sopivat lämpimiin keleihin.
DSC_0461
Istuvat, kevyet hanskat, kämmenosa luonnonnahkaa.

Trek ja Bontrager tarjoaa aika kattavan valikoiman hyviä pyöräilyvaatteita siis keliin kuin keliin. Kannattaa tutustua! Naisille voisi erityisesti mainita, että Trek pyöräilyhousut muotoilevat kivasti jalkoja, varmaan jokainen pyöräily- tai muita urheiluvaatteita kokeillut ja käyttänyt nainen tietää että toiset vaatteet vaan istuvat paremmin reisistä kuin toiset 🙂 . Jos etsii kivasti istuvia pyöräilyhousuja, niin näitä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!

Vaatteita voi ostaa Trek-jälleenmyyjiltä. Hyvä on tietää sekin, että vaatteissa on 30:n päivän ”Unlimited Bontrager Guarantee”, käytännössä siis tyytyväisyystakuu. Tämä helpottaa myös tilanteissa, joissa tuotetta ei ole liikkeessä oikeankokoisena ja se tilataan – jos se ei sovi, tuotteen voi vaihtaa.

Trek-jälleenmyyjät: http://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/store-finder

Tagit : BontragerpyöräilyTreenitrektriathlon

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.