Testit

MIIEGO AL3 kuulokkeet

Sain testattavakseni MIIEGO AL3 -langattomat kuulokkeet. Mä oon aika monta vuotta mennyt ilman musiikkia niin juoksulenkillä kuin salillakin. Hakusessa on ollut hyvät kuulokkeet, jotka kestävät hikeä kunnolla. Mitään pilipaleja en oo halunnut. Olinkin jo kaivannut treenimusiikkia, siitä saa kummasti esim. viimeisiin toistoihin voimaa tai pidettyä juoksurytmin hyvänä…

MIIEGO AL3 kuulokkeet yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen, tablettiin jne. Pakkauksessa on mukana kuulokkeiden lisäksi microusb-laturi, pyöreä kotelo kuulokkeille ja käyttöohje.

Mainoksessa luvataan pitkää akun kestoa ja huippua äänenlaatua, ja molemmat lupaukset MIIEGO pitää. Kuulokkeita on saatavilla kahta eri kokoa. Naisten mallissa on lyhyempi niskalenkki kuin miesten mallissa. Itselläni on naisten malli. Ja kuulokkeet istuvat korville hyvin, eivät treenatessa hypi tai siirry korvilta sivuun.

Kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säätö ja muut tarvittavat napit, eli puhelimeen ei periaatteessa tarvi treenin aikana koskea. Toki voi säätää kaikkea myös puhelimen ruudulta. Voi näitä käyttää myös handsfreenä, kun löytyy sisäänrakennettu mikrofoni.

Trainerilla pyöräillessä yhdistän kuulokkeet tablettiin, ja katson samalla jotain sarjaa netistä. Eikä trainerin metelin yli tarvitse tv:tä laittaa enää niin lujalle, että se häirittee muuta perhettä. Salilla ja juostessa kuuntelen puolestaan Spotifysta omaa soittolistaa tai sitten Supla-radioappsia. Jos puhelin soi tai tulee viestiä, niin musiikin äänenvoimakkuus hiljenee hetkellisesti ja kuulee puhelimen äänet.

MIIEGO AL3 kuulokkeiden ainut huono puoli näissä onkin, että ovat niin pienet, että pelkään hukkaavani ne. Oon oikeasti tykänny näistä kuulokkeista ja voin suositella muillekin. Todella hyvä joululahjaidea. Näitä on saatavilla Onnisportin verkkokaupasta, hinta on 89 euroa.

 

 

 

Booking.com
Tagit : kuulokkeetlangattomatmiiegotuotetestaus

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.