TestitUutiset

Garmin Vivofit

Garmin Vivofit

Garmin Vivofit, Garmin tulee kovaa hyvinvointirannekkeiden joukkoon. Garminin osaaminen tuo varmasti kovaa peliä kilpailuun.

Vivofit on aktiivisuusranneke joka antaa ensimmäiseksi aamulla yksilöllisen päivätavoitteen, seuraa edistymistäsi ja muistuttaa, kun on aika liikkua. Garmin Vivofit valvoo untasi sekä näyttää askelmäärän, tavoitteet, kalorimäärän, matkan ja kellonajan selkeällä näytöllä. Ja mikä tässä on ehdottomasti kovin juttu on liittäminen Garmin perheeseen. Jos käytössä on jo Forerunner- tai Edge-laite, voi vívofitia käyttää toiminta- ja palautumisseurantaan treenijaksojen välillä.

Ja yhdistäminen onnistuu joko älypuhelinappsin kautta tai BT-linkillä koneeseen. Tiedot menevät sitten Garmin Connect järjestelmään. Itselläni on käytössä Garmin appsi iPhonessa, jolla kerään treenit Forerunnerista ja Edgestä. Vastaavaan pakettiin luonteva jatke, uskoisin itse kuitenkin että sillä miten helposti kaikkien lajien treenit ovat analysoitavissa jatkoa ajatellen on sio merkitys. Tähän samaan tuoteperheeseen liittyen tulee ensi viikon aikana juttua Garmin Vertoreista siltä kulmalta miten niitä voidaan käyttää tavoitehakuisen talvitreenin mittarina. Vertoreista kun saa myös suoraan datan samaan järjestelmään.Garmin Vivofit

  • Vesitiivis
  • Vuosi yhdellä paristolla
  • Toimii kellona
  • Voi yhdistää sykemittariin
  • Voidaan käyttää unen seuraamiseen
  • Vesitiivis, kulkee mukana 24h

Monta hyvää ominaisuutta, se etu pariin kilpailijaan että Garmin Vivofit toimii paristolla. Välttämättä pitkällä matkalla ei ole aina tietokonetta ja usb yhteyttä minkä moni muu laita vaatii.

Laitteesta tulossa varmasti myöhemmin lisää juttua. Odotan innolla laajempaa tutustumista. Olen ennenkin hehkuttanut sitä miten iso etu on siitä että kaikkien laitteiden data saadaan samaan järjestelmään.

Tagit : garmintestivivofit

2 kommenttia

  1. Siis käykö esim. Forerunnerin sykevyö tähän, vaiko vain joku Vivofitin oma vyö?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.