TapahtumatUutiset

Wattbike SM 4km 2017

Wattbike SM 4km 2017 ajettiin pyöräliike Lundbergin tiloissa.

Lundberg on aina järjestänyt hienot puitteet Wattbike kisoille ja niin oli tänäkin vuonna. Myös kisatarjouksia oli pyöräilytuotteista joten paikan päälle kannatti tulla myös yleisöksi.

Wattbike SM
Kuva (c) wattbike

Miehissä Jussi Joensuu LaPy:stä tuuttasi voittoon hirvittävällä 04:31,35 ajalla, tiukkaa kuitenkin oli. Jussi Joensuu oli 1km ennen maalia 5 sekuntia Sasua edellä, joten kovaa oli hienosti kakkoseksi tulleen Sasun kiri, Sasun aika oli 04:31,58. Mutta lopussa voittaja on nopein. Onnea Jussille hienosta vedosta!

Miehet kolmen kärki.

  1. Jussi Joensuu Lapy 04:31,35
  2. Sasu Halme Focus Halme Racing 04:31,58
  3. Ville Kantola IK-32 04:37,86
Wattbike SM
Samuel Halme vääntää. Kuva (c) wattbike

Naisissa kovinta vauhtia piti Sanna Karjalainen IBD:stä ajalla 05:30,95 keskiwattien ollessa 310w, toiseksi pyöritti Piia Autonen-Laakso ajalla 05:34,24 keskiwateilla 304w, kolmanneksi tuli Riina Miettinen ajalla 05:47,65 keskiwateilla 274w. Watit ovat tuloksissa mielenkiintoinen lisä, jokainen kuntotestissä käynyt tietää miltä loppuvaiheessa reisissä tuntuu kun lukevat siellä pyörivät jossain.

Myös junnuja oli hienosti kisaamassa. 14- vuotiassa Anniina Ahtosalo otti kultaa ja hopean nappasi Saana Takala. Seuraavatko tytöt Lotta Lepistön jalanjälkiä? Aika näyttää mutta joka tapauksessa hienoa että junnut ovat löytäneet yhä enenemässä määrin wattbike lajin.

Pojat 14v kulta meni Matias Ahtosalolle ja hopea Emil Ijäkselle. Matiaksen watit olivat 274 joten sitä voi jokainen keski-ikäinenkin käydä kokeilemassa miten nuoret kurittavat Wattbikea! Tämä on samalla yksi wattbiken hienouksia kun tulokset ovat vertailukelpoisia.

Linkissä täydellinen tuloslistaus. Onnea kaikille voittajille ja myöskin itsensä voittajille. Erityiskiitos junnuille jotka ovat suomen pyöräilyn tulevaisuus!

Tulokset kokonaisuudessaan

Tagit : Wattbike SM

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.