Lifestyle

Bistrohenkinen delikahvila Anna22

Bistrohenkinen delikahvila Anna22Vuoden 2015 aluksi esittelemme Lifestyle -osiossa erittäin mielenkiintoisen kohteen nimittäin kahvilan Anna22 Helsingissä. Anna22 on idyllinen kahvila ja nimensä mukaisesti Annankadulla Helsingissä. Vaikka sijainti on erittäin keskeinen kantakaupungissa ja lähellä Suomen suurimpia kauppakeskuksia, onnistuu Anna22 olemaan keidas kaiken hälyn ulkopuolella. Jugendtalon kivijalassa olevan kahvilan sisustus on onnistunut sekoitus skandinaavista muotoilua ja keskieurooppalaista bistrohenkeä. Sisustuksessa ei kikkailla trendien mukaisilla villityksillä vaan kalusteet ovat pääasiassa tammea ja puiset tuolit valkoisia. Lattiassa yhdistyy hienosti perinteinen, vanhahtava tammiparketti ja mustavalkoinen laattalattia, johon on muodostettu useita kahvilan logoja. Juuri tuo kyseinen laattalattia tuo mieleen pitkän historian omaavat keskieurooppalaiset kahvilat. Taustalla soi viime vuosien tunnettuja biisejä, mutta kuitenkin sellaisella volumella, että se ei häiritse keskustelua ja jopa häviää taustalle osaksi kokonaistunnelmaa. Myös karvakorvat ovat tervetulleita. Niille on tarjolla tuoretta vettä kupissa ovensuussa.

Anna22 on 25-paikkainen “bistrohenkinen delikahvila”, mikä tarkoittaa sitä, että voit ostaa ruoka-annoksia joko paikalla syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Myös lounaspaikaksi Anna22 on erittäin hyvä vaihtoehto. Ruoka-annoksia myydään koko aukioloajan aina iltakahdeksaan asti, mikä on iso plussa. Joka päivä on tarjolla vakiosalaatteja ja lasagnea sekä päivittäin vaihtuva keitto. Hinnoittelu on varsin kohtuullinen ja jopa edullinen annosten kokoon ja laatuun nähden. Kahvila on niin sanotusti “gluteeniystävällinen” eli lähes kaikki annokset ovat gluteenittomia. Kun on kyse kahvilasta, on pakko mainita jotain myös itse kahvista. Anna22 tarjoaa asiakkailleen Kaffa Roasteryn heille erityisesti tekemiä paahdatuksia, mitä voi ostaa myös mukaan. Perinteisen suodatinkahvin lisäksi on tarjolla yleisimmät erikoiskahvit sekä eri kahvidrinkkejä.

Läheinen sijainti kantakaupungin ostosmahdollisuuksiin houkuttelee varmasti hengähtämään hetkeksi ja lataamaan akkuja vaikka kahvin tai lämpimien ruokien kanssa tai voit tilata vaikka mahtavan vihersmoothien vatsaa hemmottelemaan. Anna22:n lempeä vihersmoothien maksaa 4,50€ ja sisältää 300 grammaa päivän kasviksista. Tarjonta on erittäin sopiva aktiivisille ihmisille, mutta kiireetön valitsee lasin viiniä ja jonkin upeista leivonnaisista. Kahvilassa on A-oikeudet sekä hyvin mietitty viinikaapin valikoima. Voisin hyvin kuvitella istuvani korkeiden jugend tyylisten ikkunoiden ääressä punaviinilasin kanssa kirjoittelemassa läppärillä päivän viimeisiä työjuttuja samalla katselle ihmisiä kulkemassa Annankadulla. Jotta pääset itsekin maistamaan Anna22 herkkuja, tutustu alla olevaan tarjoukseen!

Bistrohenkinen delikahvila Anna22
Lukijoillemme avajaistarjous: Tätä kuvaa näyttämällä saatte salaatin tai lasagnen oston yhteydessä täyteläisen lisukekeiton hintaan 0€ (norm. 5€) Kannattaa pitää kiirettä, sillä tarjous päättyy 25.2.2015!


Annankatu 22
001000 Helsinki
anna22@anna22.fi
puh. 050 303 5222
http://www.anna22.fi
Anna22 Facebookissa

Booking.com

Tagit : kahvireseptiruokavalio

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.