LifestyleRavinto

Warrior coffee

Esittelyssä piristeistä vanhin eli kahvi. Allekirjoittanut kuuluu siihen ryhmään joka nauttii hyvästä kahvista ja näen sen valmistamiseen aikaa ja vaivaa, kahvin ollessa enemmänkin intohimo kuin pelkkä kupillinen kahvia. Toki kahvin juomiseen ja valmistamiseen on monta tapaa. Kiireessä semihyvän kahvin saa myös vaikkapa kapselikeittimestä.

warrior coffeeSitten kun taas normi ei kauheassa kiireessä keitän valmiiksi jauhettua kahvia mutta olen aina tarkka sen laadun ja paahtoasteen kanssa. Suosin todella tummia paahtoja ja kiinnitän  huomiota siihen millaista maitoa kahvissa käytän.

Mutta nämä nyt vähän pohjustukseksi koska ei ole välttämättä hifistelyä keskittyä siihen millaista kahvia juo ja miten sen valmistaa. Esimerkkinä tämän käytän törkeitä yleistyksiä. Tunnen pari panimoalan yrittäjää, pienpanimoita jotka kekittyvät laatuun sen sijasta että tuottavat olutta jolla saa nopean halvan humalan ennen siirtymistä karaokeapaikkaan. Juteltiin heidän kohderyhmästään, ihmisten alkoholin käyttö muuttuu ja määrän sijasta panostataan laatuun ja mausta nauttimiseen.

Tämä sama toimii kahvissakin ja suuntaus on selkeä siihen suuntaan. Hankin itselleni uuden kahvimyllyn jolla voi valita myös jauhatuksen karkeuden ja juttelin varsin osaavan myyjän kanssa Gigantissa siitä millaisen tarvin ja mitä ominaisuuksia on hyvä olla. Yllätyin positiivisesti kaverin osaamista joka selittyi sillä että myllyjen myynti on hurjassa nousussa. Tämäkin tukee omaa teoriaani että kuluttajat osaavat arvostaa laatua pelkän määrän sijaan. Kun jossain tilaisuudessa ei pääse itse vaikuttamaan millaista kahvia on saatavilla niin eron huomaa.

Nyt pikaisessa esittelyssä Warrior Coffee

warrior coffeeWarrior coffee valikoimissa on 2 todella hienoa kahvia. Salaisuus Warrior Coffee tuotteiden taustalla on heidän oma käsittelyprosessi ja laite, jossa Warrior Coffee puhdistetaan vedellä tehokkaasti vielä kertaalleen ennen käsinpaahtoa. Rikun mukaan prosessia pystytään hyödyntämään myös tuleviin kahvilaatuihin. Lopputuloksena on puhdas, kirkasmakuinen erikoiskahvi.

WARRIOR COFFEE GUATEMALA

Nimensä mukaisesti tämä mokka kasvaa Guatemalassa, korkealla 1500m korkeudessa. Paahtoaste on medium ja kahvi toimii omaan makuuni pahaiten +1 annostuksella. Kahvi ei ole tumma mutta silti tuo esiin kahvin hyvät maut ja tässäkin pätee se sääntö että mitä tuorempaa on jauhatus sitä parempi on lopputulos.

WARRIOR COFFEE GUATEMALA DARK

warrior coffeeEdellisen tummempi paahto. Vaikka kyseessä on esittely niin nyt kahvien vertailu ei ole puolueeton, eikä tosin kai kuulukaan. Omasta mielipiteestänihän tässä kuitenkin kirjoitan. Lukija saa siitä itse suodattaa ja muodostaa oman käsityksensä. Mutta Warrior Coffee Guatemala Dark on ihan törkeän hyvä kahvi. Kumpikin laatu tuo kivoja jälkimakuja suuhun mutta tumma versio tuo kivasti suklaan ja pähkinän aromia kahviin. Itse juon kahvini maidon kanssa ja kahviin tarkoitetun luomumaidon kanssa Guatemala Dark toimii todella hyvin. Tumman paahdon kanssa itse teen sekoituksen De’Longhi kahvimyllyn kanssa josta voi suoraan valita montako kuppia keitetään, käytän Guatemala Darkin kanssa +2 sekoitusta mikä omaan makuuni toimii todella hyvin.

Kahvien käytettävyyttä ei huononna yhtään se että pussia ei tarvitse leikata auki vaan se on uudelleen suljettava.

Mikä sitten on Warrior Coffee ja ketä on sen takana. Annetaan Rikun itsensä kertoa lisää.

Warrior Coffee kypsyi ja kehittyi pari vuotta perustajansa Rikun mielessä, ennen kuin tuotteet syksyllä 2014 viimein näkivät päivänvalon. Kahviin intohimoisesti suhtautuva Riku on aiemminkin toiminut kahvialalla mm. myynnissä ja markkinoinnissa, mutta vahvat näkemykset ja laatutietoisuus synnyttivät Warrior Coffeen. Olemme kaikki oman elämämme ”sotureita” arjessa ja haluamme motivoida ja tehdä arjesta entistä mukavamman tuotteidemme sekä tarinoidemme avulla. Maailmalla on laadukkaita kahveja, mutta halusimme mennä vielä pidemmälle ja siksi myös kehitimme paahtimollemme puhdistusmenetelmän, jolla raakakahvista saadaan irroitettua kaikki mahdollinen lika ennen paahtoa. Lopputuloksena on huippulaadukas ja puhdas kahvi. Meillä on yrityksessä eri alojen huippuosaajia mukana ja siten valmistauduimme hyvin jo etukäteen. Käytännössä meillä on kaikki ydinosaaminen yrityksessä sisällä. Asiakkaitamme ovat terveydestä, liikunnasta sekä urheilusta kiinnostuneet ihmiset sekä yritykset ja vastaanotto onkin ollut iloksemme todella hyvä. Esimerkiksi suomalaiset juovat toiseksi eniten kahvia maailmassa ja mielestämme on tärkeää tällöin kiinnittää huomiota kahvin laatuun. Sama pätee luonnollisesti ravintoon ylipäätään. Tällä hetkellä myymme tuotteitamme kuluttajille Eurooppaan verkkokauppamme välityksellä ja lisäämme hiljalleen jälleenmyyjiä Suomeen ja Eurooppaan. Matkamme on vasta alkanut ja olemme äärimmäisen kiitollisia mahtavasta vastaanotosta.

Olen itse innoissani tällaisestä yrityksestä ja toivon isoa menestystä Warrior Coffeelle. Kun yhdistetään, hyvä tuote, hyvinvointi ja taustalle intohimo siihen mitä tekee ei jälki voi olla huonoa.

Ja vielä Warrior Coffeeen tarjous aika-ajo.com lukijoille. Koodilla ”AIKAAJO1” lukijoille vielä -10€ alennus Warrior Coffee Bundle 1 paketista. Koodi voimassa 19.12 joten toimi nopeasti.

Warrior coffee

Tagit : coffeejauhatuskahvipiristewarrior coffee

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.