KirjoittajatUutiset

Kirjoittajaesittelyssä Laura Kirjokivi

Kuvissa näkyy reilu kolmekymppinen haaveilija joka rakastaa liikuntaa, matkailua ja haasteita, usein ne suurimmat haasteet asetan minä itse. Koen tärkeäksi kyseenalaistaa elämää; mitä teemme ja miksi teemme, miten muut näkevät asiat eikä aina vain sen oman navan kautta (helpommin sanottu kuin tehty). Persoonaltani olen hieman taipuvainen tunteellisuuteen varsinkin jos näen ja kuulen vääryksistä maailmalla, tämän kun yhdistää innovatiivisen avoimen mieleen niin tulos saattaa olla mitä tahansa.

Laura Kirjokivi

Olen kokeillut elämäni aikana kaikenlaisia liikunta harrastuksia, valmistunut Liikuntaneuvojaksi Suomen Urheiluopistolta ja tällä hetkellä vastaan vapaa-ajalla Porvoon Nyrkkeilyseuran lasten-ja nuorten harrastepuolesta. Päivätyökseni olen lastenhoitaja, mikä voisikaan olla loogisempaa kuin lapsenmielisen innokas aikuinen hoitamassa lapsia. I love it! Nyrkkeily puolestaan oli minulle jopa jonkinlainen pelastus nuorena aikuisena kun tuntui että jotain tarvitsee tehdä, sitä se olikin ja paljon enemmän; nyt se on minulle yhteisö josta saan voimaa ja voin tuntea oloni tärkeäksi sekä jakaa tätä yhteenkuuluvuuden tunnetta eteenpäin.

Maantiepyöräilystä aloin haaveilemaan reilu pari vuotta sitten, sain idean että poljen Euroopan halki hyvän asian puolesta, haluan tutkiskella vapautta ja sitä mitä se sanana edustaa muille ihmisille. Haluan tutustua ihmisiin matkan varrella, kertoa heidän tarinoita ja auttaa niitä jotka eivät ole olleet niin onnekkaita elämässään. Pyörähän itsessään on jo upea väline, se on vapautta parhaimmillaan. Pyörällä pääsee mihin vain ja milloin vain, tällä kertaa haluan haastaa itseäni enemmän ja mennä pidemmälle kuin olen koskaan mennyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Olen niin sanotusti noviisi vielä mitä tulee maantiepyöräilyyn mutta se tekee tästä vielä jännempää ja upean oppimiskokemuksen sillä olen nyt jo lyhyessä ajassa saanut ympärilleni ihmisiä jotka haluavat auttaa projektin eteenpäinviemisessä ja se on voimmaannuttavaa. Vielä on paljon töitä ja kontakteja joita tarvitsen, mutta suunnitelma on valmis ja maantie polttelee jo takamukseni alla. Laura Kirjokivi

Alkavan vuoden 2017 kunniaksi on tullut aika tehdä koko jutusta julkinen (jaiks) ja sain upean mahdollisuuden kirjoittaa projektista ja matkasta tänne aika-ajo.com sivuille. Joten rakas lukija, tervetuloa matkaan mukaan ja pysy hollilla sillä seuraavassa kirjoituksessa valotan jo enemmän itse projektista sekä yhteisestä määränpäästämme. Onnellista uutta vuotta kaikille ja muistakaa näyttää lähimmäisille että rakastatte!

Laura Kirjokivi In English

In the picture you can see thirty something dreamer who loves sports and challenge. For me it is important to question our lives and what we do, why we do it. As a person I tend to be emotional toward the wrong in life and when you combine that with innovative and open mind the result can be anything varying from a hot balloon ride around the world to a bicycle ride trough Europe.

I have tried all sorts of sports and graduated as a sports advisor, currently I am couching children’s hobby boxing and working as a full time nanny. Boxing for me really was a savior as a young adult who needed some kind of a hobby and later on it became to be so much more. Our boxing club is like a home to me and that is what I want to pass on to all the children who come to my classes, a sense of belonging to somewhere.

Laura KirjokiviBicycling trough Europe for a good cause started to be dream for me few years ago and that’s when I bought my first bike. I want to discover what freedom means to others, get to know new people on the way and most important to help those who havent been so lucky in life. Riding a bicycle is freedom to me; it is such a rush when you’re at an open road with nothing but possibilities ahead and your feet just keep on rolling. With a bicycle it is possible to go anywhere and anytime. This time I want to challenge myself and go further where I have never been, physically as well as mentally.

I am still a novice what comes to bicycling but it doesnt matter since there has allready been so much interest on the project so Im sure ill do fine and I will take it as a great learning experience. There is still work ahead but the plan is ready and I can allready feel the road burning under me. As the year is turning again, it is a great time to publish my project (jaiks) for all of you to see, it is really happening!!!

So, welcome on the journey with me, in the next post I will tell about the project itself. Stay tuned and happy new years 2017, remember to show your love for those who are dear to you.

Booking.com

8 kommenttia

    1. Heippa Jussi! Kiitos paljon ja anteeksi en muistanut vastata edelliseen viestiin 🙂 Nyt vasta on rauhoittunut hässäkkä, stressi suurimmaksi osaksi poissa ja tunne siitä että olen valmis lähtemään alkaa asettumaan minuun. Mukavaa kesää!

  1. niin minäkin sinua,olet ajatuksissani ,muista levätä reipas tyttäreni .t.äiti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.