Uutiset

Laurila ja Halme cyclocrossin Suomen mestareiksi

Laurila ja Halme cyclocrossin Suomen mestareiksi

Susanna Laurila ajoi naisten mestariksi. Kuva: Jari Ollilla

cyclocross

Cyclocrossin vuoden 2018 SM-mitaleista kisattiin tänään Nokialla. Järjestäjät olivat rakentaneet keskusurheilukentän ympäristöön hienon ja monipuolisen radan, johon viimeaikaiset sääolosuhteet toivat oman lisämausteensa tehden radasta lajiin kuuluvasti paikoin mutaisen ja liukkaan. Olosuhteita kuvannee hyvin se, että kaikki, joilla oli kisassa mukana kaksi pyörää, myös käyttivät pyöränvaihtomahdollisuuden hyväkseen.

Pääsarjojen mestaruudet matkasivat tammikuussa ajettujen vuoden 2017 SM-kisojen tapaan CycloVisionin Sasu Halmeelle ja Lahden Pyöräilijöiden Susanna Laurilalle. Kesän maastokisoissa menestyneelle Halmeelle mestaruus oli kolmas ja aiemmin paremmin yhtenä maailman parhaista pyöräsuunnistajista tunnetulle Laurilalle toinen peräkkäinen.

Sasu Halme matkalla kolmanteen peräkkäiseen cyclocross-mestaruuteensa. Kuva: Jari Ollila

cyclocross

Miesten sarjassa himmeämmille mitaleille ajoivat TWD-Länkenin Jaakko Hänninen ja Oulu Triathlon&Cyclingin Juha Kangaskokko. Naisissa Kangaskokkojen perheeseen matkasi toinen mitali Suvin ajettua hopealle ja pronssille ajoi kaudelle 2018 junioreista naisten sarjaan siirtyvä CC Helsingin Viivi Puskala.

”Oli hieno voittaa kolmas peräkkäinen mestaruus, varsikin kun kisassa oli kovia vastuksia mukana. Sain ajettua tasaisia kierrosaikoja, eli kunto ei ole kadonnut kauden mittaan. Tähän on hyvä päättää tämä kausi ja pitää hiukan huilia ennen tulevaa harjoituskautta”, kommentoi tyytyväinen Halme päivän suoritustaan.

Kisan tulokset

Teksti: Terhi Martikainen

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.