Harjoittelu

Bodycamp 6kk projekti puolivälissä

Bodycamp puolivälissä

BodycampJa kevättä kohti mennään vauhdilla, ihanaa. Kuukausi on taas vierähtänyt kummallisen nopeasti ja puoli välissä ollaan puolen vuoden Ms. Fitness-valmennusta. Otettiin kropasta aloituskuvat kolme kuukautta sitten ja tyytyväisenä saa todeta valokuvia vertaillessa, että muutosta on oikeasti tapahtunut. Olen huomannut muutenkin, että mm. olkapäätkin ovat alkaneet muuttua. Motivaatio siis vain kasvaa. Noista valokuvista muutokset parhaiten näkeekin kun ei omaan silmään ei peilikuvastaan kenties muutosta huomaa. Kroppa hoikistuu vaikka syö paljon, voi olla yllättävääkin monelle.

Viime viikonloppuna saatiin siis taas uudet ohjelmat Bodycampilta. Lihasryhmät on minulla jaettu niin kuin ennenkin ja siihen jakoon olenkin tyytyväinen. Olkapäillekin tulee treeniä kahtena päivänä ja etu- ja takareidet jaettu omille päivilleen, sopii minulle oikein hyvin. Treenien sisältöä oli tietenkin taas vähän viilattu, muutama uusi liike tuli myös joita ei aiemmissa ohjelmissa ole ollut.

image(1)Ja se ruoka, sitähän taas jännitin, mitä muutoksia siihen puoleen tulee. Eipä hätää eikä nälkää. Kalorimäärä nousi entisestään, hiilareihin tuli lisäystä. Ruokavalio sisältää entisiä tuttuja raaka-aineita, sopii mulle koska ei mielenkiinto riitä kikkailemaan mitään monimutkaisempaa. Toki taitava ruuanlaittaja loihtii noistakin ohjeissa olevista aineksista varmasti vaikka mitä. Banaani palasi takasin aamupalalle, joten blenderi surraa taas useammin kun nakkaan aamupuuroainekset marjojen kera sinne, tulee hyvää eikä aina tarvitse lusikoida. Kiireisempänä aamuna nopeampi vaihtoehto pyöräyttää aamupalaksi smoothie.

Aloitin tuossa kaksi viikkoa sitten uuden harrastuksen salitreenin rinnalle ja jouduinkin ensimmäistä kertaa varaamaan Bodycamp Online-pt-ajan. Minun oli laitettava mieltäni askarruttavat kysymykset sähköpostilla tiettyyn aikaan mennessä ja sain vastauksen sähköpostitse niin kuin itse toivoin. Treenit ja lihasryhmien jako säilyivät entisellään, treenikierrossa siirtyy tarvittaessa jokin treeni seuraavalle viikolle. Jatkossa mietin viikko kerrallaan milloin käyn salilla ja milloin harrastan muuta, työvuoroista riippuen. Niin ja lepo huomioiden.  Vuorotyön tekijänä kun on omat haasteensa, mutta myös hyvin puolia kun salille voi joskus mennä heti aamusta. Arjen suunnittelua kaikki vaatii, miten sovittaa yhteen perhe-elämä, työt, omat ja perheen harrastusmenot.

Mutta reippaana siis mennään kohti kevättä, vielä kerkiää kesäkuntoon, joten käy katsomassa sinulle sopiva Bodycamp valmennuspaketti täältä

http://www.bodycamp.eu/

Booking.com
Tagit : bodycamp

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.