Harjoittelu

Bodycamp 6kk projekti, 2 kuukautta takana.

bodycampAika-ajo.com ja Bodycamp 6kk projekti jatkuu. Väliaikakuulumisia kahden kuukauden jälkeen.

Kuukausi hujahti pikavauhtia ja kolmas kuukausi starttasi tätä yhteistyöprojektia, joka toteutetaan yhdessä aika-ajon ja Bodycampin kanssa. Kuten tähänkin asti, mielenkiinnolla odotin taas uusia ohjelmia.

Jännäsin taas joko ruokamäärä paljonkin tippuu ja joko joudun nälkää tuntemaan. Ei sentään. Ruokavaliota oli toki viilattu hiukan muttei mitenkään radikaalisti. Proteiinin osuus oli taas hiukan lisääntynyt, hiilihydraattien määrä vähentynyt. Saan edelleenkin syödä, paljon. Juoda pitäisi edelleenkin, paljon. Monta litraa vettä päivässä. Se on ehkä toistaiseksi minulle kaikista haasteellisinta toteuttaa. Sain myös kaipaamani jauhelihan takaisin ruokalistalle. Naudan jauhelihasta on helppo laittaa evästä ja se on niin hyvää, hyvin maustettuna tietenkin.

Joillakin on ohjelmissa ollut vapaasyöntipäiviä, minulla niitä ei ole toistaiseksi ollut enkä ole kaivannutkaan. Joulunaikana meillä kaikilla oli lupa pitää kaksi vapaasyöntipäivää ja ennakkoon toki vähän mietin mitä haluaisin syödä sitten kun vapaasti saa syödä. Hiukan myös jotenkin pelkäsin, että josko ne vapaasyöntipäivät jää jotenkin ”päälle” ja herkkuhimot yltyvät. Pelko oli aiheeton, niiden kahden vapaasyöntipäivän jälkeen palasin mielelläni takaisin normaaliin ruokarytmiin ja ruokavalioon. Mahakaan ei oikein tykännyt hyvää noista joulun eväistä kun tuli tietenkin syötyä myös suklaata.

Olen saanut onneksi olla terveenä vaikka flunssaakin on perheessä pyörinyt. Kaikki treenit olen siis tehnyt, eli viisi salitreeniä viikossa.  Lisäksi aerobista. Olen huomannut viime aikoina muutoksia omassa kropassa, paino on myös nyt hiukan notkahtanut alaspäin.  Tosin aika harvakseltaan vaaka on käytössä. Positiiviset muutokset lisäävät motivaatiota entisestään.

bodycampOlen saanut joitain kommentteja siitä, että olen hoikistunut ja kommentoidaan ”ettet sä varmaan syö mitään”. Se voi monestikkin olla aivan väärä luulo, niin kuin tälläkin hetkellä kun syön todella paljon. Toki syömättä laihtuu, mutta se on väärä keino painonpudotukseen. Keho kun tarvitsee terveellistä ravintoa voidakseen paremmin. Ja toki tässä omassa projektissa täytyykin olla reilusti ruokaa jos meinaa saada lihaskasvua aikaiseksi.

Niinkuin aiemmin olen kertonut, Bodycampilta löytyy valmennusta eri tavoitteisiin. Omassa ryhmässäni on myös painonpudotukseen tähtääviä joilla on erilaiset ohjeet. Tavoitteiden ja tilanteen mukaan siis. Meitä kun on monista eri lähtökohdista ja erilaisilla taustoilla. Itselleni kun tuo salitreenaaminen on jo ennestään kovin mieluista ja elämäntapa niin koen tämän valmennuksen senkin vuoksi mieluisaksi. Toki mielelläni opettelen uutta ja saan uusia vinkkejä.

Bodycamp valmennuksessa jokainen saa sopivat ruoka- ja treeniohjeet, joten vasta-alkajakin saa käsityksen siitä miten kannattaa syödä. Säännöllinen ruokailu kun on erittäin tärkeää, siten myös verensokeri pysyy tasaisena eikä nälkäpiikkejä niin helposti pääse syntymään. Niin myös ylimääräinen napostelu pysyy paremmin aisoissa.

Edelleen minulla on viisijakoinen saliohjelma kuten toivoin. Uusimmat treeniohjeet on kertaalleen jo käyty läpi ja edelleen olen tyytyväinen, supersarjoja on mukana joka treeneissä.  Saliohjelmien kuukausittainen vaihtelu lisää innostusta.

Hyvällä mielellä siis jatketaan eteenpäin kevättä kohti. Jos et ole vielä tutustunut Bodycamp ohjelmaan niin käy katsomassa www.bodycamp.eu

Booking.com
Tagit : bodycamptreeniohjelma

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.