HarjoitteluTestit

Body Glide

Body Glide on tuote, jolla estetään kaikki hankauksesta aiheutuvat hiertymät. Hajuton kuivavoide, joka on valmistettu kasvivahoista. Body Glide on myös hien- ja vedenkestävä. Tuote on suunniteltu estämään kenkien, vaatteiden ja rintaliivien mahdolliset hankaamiset.

Mä kuljen kesäisin kaula hiertymiä täynnä, kun on vähänkään enemmän uimista märkäpuvulla. Leirin tai kisan jälkeen työkaveritkin ovat tottuneet siihen, miltä mun kaula ja niska näyttää. Vauvaöljyt ym. eivät vaan suojaa tarpeeksi, kun hankausta tulee paljon. Välillä teippaan kaulaani, ettei menisi verille.

Tällaiset hiertymät ovat historiaa.

Viikonloppuleirillä ainoana naisena miesten kanssa ja taas kotiin kaula upean näköisenä. 😀 No kotona tiedetään mistä johtuu, mutta täytyy sanoa, että kaupassa käydessä hävettää. Mistäs ihmiset tietää, että märkäpuku on hangannut.

Sainkin ensimmäisen Body Gliden stickin synttärilahjaksi, ja mä oon ihan rakastunut! Uskomaton tuote! Töissäkin tuli kommenttia, että miten sun kaula on noin siisti. 😀

Toimii siis oikeasti, ja nykyään laitan sitä kaulaani ja niskaani ennen jokaista uintikertaa. Lisäksi ironmanin maratonilla laitoin stickiä käsivarsiini, kun usein hihatonta paitaa käyttäessäni ja pitkään juostessani käsivarsiin tulee hiertymät. Eikä tullut! Tosin jos purkki on vuorokauden pussissa auringonpaisteessa ja varjossakin on 40 astetta lämmintä, niin voin kertoa, että tuote ei pysy koossa, vaan sulaa. 😉 Mutta levitin sitten juoksuvaihdossa sitä vähän kuin normaalia rasvaa olisin purkista ottanut.

Body Glidea myy Suomessa mm. Onnisport. Heidän verkkokaupassaan on juuri nyt ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin. Suosittelen!

Tagit : Body Glidehiertymättuote-esittely

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.