Harjoittelu

SPIbelt vyön ja numerolappuvyön yhdistäminen

Ostin ensimmäisen SPIbeltivyön eli ”Small Personal Item Beltin” vuonna 2011 Berliinin maratonilta. Silloin niitä ei vielä Suomen katukuvissa näkynyt. Sen jälkeen meidän perheeseen on ilmestynyt kaksi lisää, diabetesversio sekä geeliversio. Nykyään markkinoilta löytyy jopa iPhone 6+ -malli eli sellainen, mihin menee iso älypuhelin.

Mulla SPIbelt on käytössä aina juoksulenkillä, ja lisäksi sekä juoksu- että triathlontapahtumissa. Puolimaratonilla ja triathlonin puolimatkalla kannan mukanani omat energiat, ja niitä säilytän aina SPIbeltissä.

Triathlonissa pyöräilyssä numerolappu on takana ja juoksussa se pitää puolestaan kääntää eteen, ja siksi tulee käytettyä numerolappuvyötä. Tosin pelkkä kuminauhakin käy, missä numerolappu on hakaneuloilla kiinni, mutta numerolappuvyö on helpompi. Nykyään käytän vyötä myös juoksutapahtumissa, ei tarvitse rei’ittää paitaa.

Yhdistin numerolappuvyön ja SPIbeltin. Erilliset nipsut ja kuminauhat löytyy esimerkiksi Onnisportin verkkokaupasta hintaan 4,90€ (race toggles nimellä). Ne sitten vaan ommellaan SPIbeltiin ja kaikki on yhes koos! 🙂

Mä itse asiassa ompelin kahteen kertaan, mutta älkää te tehkö samaa virhettä. 😀 Aattelin laittaa numerolapun kiinnityssysteemit täysin vastapäätä vetoketjupussukkaa, toinen toiselle puolelle lukkoa ja toinen toiselle puolelle. No triathlonkilpailussa SPIbelt pitäisi siis pujottaa alakautta päälle, tai kiinnittää numerolapun toinen reuna vasta, kun on saanut SPIbeltin kiinni. Ei hyvä!

Toinen yritys, joka oikeasti toimii. Kiristyssäädöistä toinen ihan löysälle, ja toinen omiin säätöihin sopivalle. Sitten nämä nipsut ommellaan sille puolelle, minkä säädöt on löysällä. Näin saan edelleen pussukkaosan selän puolelle ja lukon etupuolelle. Kuva kertoo enemmän.

Täytyy tietenkin muistaa ottaa huomioon vyön venyminen vyötärölle laitettaessa, eli nipsuja ei saa ommella liian kauaksi toisistaan.

Ei muuta kuin askartelemaan! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagit : juoksuspibelttuote-esittely

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.