RavintoTestit

Alku.fi – 6 viikkoa takana, miten menee?

Alku-valmennusta on takana nyt kuutisen viikkoa. Alussa oli hitusen kommelluksia, mutta sittemmin on mennyt jo paremmin, kuten täältä olet saattanut lukeakin jo! Useimmiten kun aloitetaan ruokavalio, tuntuu monesta että KAIKESTA pitää luopua. Itsestäni tuntuu, ettei ole tarvinnut luopua mistään – tai no okei, ehkä suklaakakuista tässä tapauksessa on täytynyt luopua. Mutta suklaakakut eivät onneksi maailmasta lopu, kerkeehän niitä myöhemminkin syödä, eikö? Jatkossa tosin suklaakakkujenkin täytyy olla gluteenittomia. Koska tämä gluteeniton ja (semi)maidoton ruokavalio on tuntunut meikäläisen kropasta sekä pääkopasta niin hyvältä, että en luovu tästä koskaan!

Mutta miten mulla oikeastaan nyt menee?

Menee oikein hyvin ja hommahan jopa etenee. Uskomatonta, mutta totta. Vaikka Suomeen työlomalle palaaminen tuotti harmaita hiuksia, mm. sen takia koska joka kerta kauppaan mennessään meinasin alkaa hyperventiloimaan hintojen takia ja vatsa ei tykännyt hyvää tästä Suomen ruoasta. Tai sitten tämä ympäristönmuutos stressasi tai muuta shaibaa. Mene ja tiedä. Mutta projekti kuitenkin etenee, ihan niinkin hyvin, että alta voit ihastella kehityskaarta 🙂

Kehityskaari.

Mitä mittoihin tulee, niin muutoksia on tapahtunut seuraavanlaisesti:

  • vyötärö (72cm – 5,5cm) 66,5cm
  • lantio (98cm – 4,5cm) 93,5cm
  • reidet (54cm – 1cm) 53cm
  • rinta (91cm – 4cm) 87cm
  • paino (66,5kg – 6,1kg) 60,4kg

Tavoitepainoksi asetin 60kg, joka on siis ihan muutaman sadan gramman päässä. Virallisesti olen luvannut noudattaa enään 1 viikon verran Alku-valmennusta, mutta kerta tämä ruokavalio maistuu niinkin hyvältä niin noudatan tätä kesälomareissuun asti. Jännä nähä mihin pykälään paino pysähtyy? Sen kerron parin viikon päästä.

Siihen asti kannattaa seurata meikäläisen työlomaa ja #alkuruokaa instagrammista. En kyllä lomankaan takia ala vetämään bigmac-aterioita kaksin käsin, mutta noudatan kuinka noudatan. Koska loma on aina loma. Kotiin palatessa voin valita tämän huoletta loppuelämän ruokavaliokseni, siitä olen enemmän kuin varma.

 

Alkaisiko ensi maanantaina sinunkin uusi Alku?

Booking.com
Tagit : alkualku.fialkuruokaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.