TapahtumatUutiset

Challenge Turku

Challenge Turku

Challenge Turku puolimatka kisailtiin 13.8 elokuisena lauantaina. Aamulla keli näytti vielä hyvinkin märältä mutta aurinkokin vilahteli pyöräosuuden alussa. Ulkolaisten ammattilaisten lista oli osallistujaluettelossa vakuuttava joten kisasta oli tulossa kovavauhtinen.

Expoalueella oli jälleen paljon nähtävää niin kisaturisteille kuin yleisöllekin.

Reitti on todella ainutlaatuinen, uinti suoritetaan ihan Turun keskustassa Aurajoessa ja pyöräreitti lähtee näyttävästi läpi keskustan tehden sitten suljettua lenkkiä moottoritiellä jonka sisemmät kaistat on suljettu kisakäyttöön. Todella ainutlaatuinen ja nopea reitti.

Challenge Turku

Kisan aikana ripautteli hiukan vettä ja lämpötila pysyi kohtuullisissa lukemissaa mikä oli omiaan siivittämään kovia suoritukseen. Miehissä kolmen kärki meni todella kovaa. Kärjen järjestys oli:

  • Dylan Mcneice NZL
  • Jesper Svensson SWE
  • Thomas Trange DEN

Challenge Turku

Dylan Mcneice pysäytti kellon aikaan 3:51:28 ja otti sillä ykkösijan 28 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Jesper Svenssoniin.

Challenge Turku

Kolmanneksi tullut Thomas Trange pysäytti kellon aikaan 3:52:49 jääden sillä voittajasta ainoastaan minuutin ja 21 sekuntia.

Naisissa nähtiin hieno Suomalaisvoitto kun Kaisa Sali tykitti ykköseksi näyttäen muille kaapin paikan. Naisissa kolmen kärki piti myös kovaa vauhtia mutta Kaisa oli täysin omaa luokkaansa.

Challenge Turku

Naisten kolmen kärki kokonaisuudessaan:

  • Kaisa Sali FIN
  • Yvonne Van Vlerken NED
  • Annie Thoren SWE

Kaisa pysäytti kellon aikaan 4:10:33. Toiseksi tulleen Yvonne Van Vlerkenin aika oli 4:13:53 joten Kaisa jätti häntä 3 minuutti ja 20 sekuntia. Kolmanneksi tulleen Annie Thorenin loppuaika oli 4:21:22 joten hän jäi Kaisalle 10 minuuttia ja 49 sekuntia.

Challenge Turku

Aika-ajo Facebook-sivulla paljon kuvia sunnuntailta, vapaassa käytössä kuvaaja mainitsemalla: (c) Aika-ajo.com Klikkaa tästä kuviin: https://www.facebook.com/pg/aikaajo/photos/?tab=album&album_id=847103038775367

Booking.com
Tagit : Challenge Turkutriathlon

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.