Testit

Fenix BT20 valaisin testissä

Fenix BT20Jossain kohtaa vuotta tulee se väli kun ei enää valoinen aika riitä lenkkeilyyn. Maastopyöräkäyttöön löytyy valtava määrä erilaisia valaisimia. Pikku tuikuista alkaen aina tehoihin joilla voi oikeasti ajaa todella kovaa metsässäkin. Nyt koeponnistuksessa Fenix BT20, 750 Lumenin valaisin.

Hankin myös samalla kaiken tarpeellisen kiinnitykseen ja lataukseen. Mekaaninen laatu on vakuuttava eikä Fenix BT20 näytä tai tunnu käsissä halvalta.

Juhlaa ajaa metsässä. Valossa on 4 eri tehoa, joilla käyttöaikaa seuraavasti:

-100 Lm 21h

-300 Lm 6h 30 min

-450 Lm 4h

-750 Lm 2h

Fenix BT20Pienin teho on täysin riittävä jo poluille ja varsinkin siirtymille. Metsässä sitten normisti olen käyttänyt 300Lm tehoa, ainostaan säkkipimeässä oudoilla nopeilla poluilla 450 ja 750Lm ovat paikallaan. Tolloin on jo metsä kirkkaana. Fenix BT20 on kevyt ja sen saa helposti joko stongaan kiinni mukana tulevalla kiinnikkeellä tai sitten kypärään johon tulee myös oma kiinnikkeensä. Akkusetti on 20cm johdon päässä ja akulle tuli mukana oma pussinsa jossa näppärä tarrakiinnitys runkoon kiinnitystä varten. Lisäksi jos akun haluaa esim reppuun Fenix BT20 ollessa kypärässä tulee mukana myös jatkojohto jolla piuha riittää kypärästä reppuun.

Lisätietoja valaisimesta Amazonissa.

Hyvä valaisin on kyllä hintansa arvoinen ostos. Jatkaa kautta ihan mielettömästi ja on käytännössä välttämätön jos haluaa tosissaan lenkkeillä toimistoajan ulkopuolella.

Sivusto myös Facebookissa, klik !

Tagit : pyöräily

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.