TapahtumatUutiset

Wattbike Cup 2014 käynnistyi Lahdessa

Wattbike cup 2014Wattbike Cup 2014 käynnistyi Lahdessa

Kauden 2014 Wattbike Cupin ensimmäinen osakilpailu ajettiin lauantaina 26.10. Lahdessa. Tapahtumapaikkana toimi hyvinvointikeskus WellFeel.

Wattbike Cupin avauskilpailu keräsi miltei 50 pyöräilijää ajamaan kahdella eri kilpailumatkalla. Päivän huipensi miesten neljän kilometrin taistelu, jossa kaksikko Jussi Nummikko ja Samuel Halme oli omaa luokkaansa. Lopulta tiukka taistelu päättyi Halmeen voittoon vain 0,11 sekunnin erolla. Halmeen voittoaika oli 4.40,66.

Kilometrin matkalla ero oli toisinpäin Nummikon voittaessa Halmeen vain kahdeksalla sadasosalla. Nummikko ajoi kilometrin aikaan 1.01,99.

M50 Harry Strömberg IK-32  Team Medilaser ajoi koko kisojen kovimman tuloksen kilometrin matkalla 1.00,42. Hänen aikansa on samalla myös uusi Suomen ennätys!. Harry keskittyy jatkossa radalle ja lähtökohdat tulevaan kilpailukauteen näyttävät olevan erinomaisessa kunnossa.

Wattbike cup 2014Keravan Zeuksen pyöräilijöitä oli jälleen isolla joukolla kisaamassa. M70 sarjassa Zeuksen kolmikko Matti Hyttinen, Juhani Katila ja Kaj Kallio veivät molemmilla matkoilla sijat 2-4.

Voitot matkoilla otti Oulun Jaakko Alalahti. M60 sarjassa Zeuksen Antti Nieminen ja Matti Loukonen ajoivat sekä kilometrillä että neljällä kilometrillä sijoille 2-3, voittojen mennessä CCH:n Matti Tantulle.

Naisten nopein molemmilla matkoilla oli Kouvolan Pyöräilijöiden Sanna Karjalainen, jonka ajat olivat 1.12,30 (1 km) ja 5.33,73 (4 km). Molemmilla matkoilla toinen oli CCH:n Sini Savolainen.

Järjestelyistä vastanneen WellFeelin Kimmo Vainio oli tyytyväinen kilpailuihin.

– Kilpailut sujuivat mallikkaasti ja osanottajia riitti aina 14-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Suuri kiitos tästä Cupin yhteistyökumppaneille, Vainio toteaa.

Kilpailupaikka WellFeel, Lahti, www.wellfeel.fi

Linkki tuloksiin !

Seuraava Wattbike Cupin kilpailu ajetaan Tampereella 30.11.2013. Järjestävävä seurana Tampereen Pyörä-Pojat.

Teksti Kalle Kotiranta/Matti loukonen
Kuvat Kalle Kotiranta

Sivusto myös Facebookissa, klik !

 

Booking.com
Tags : osakilpailupyöräilypyöräkilpailuWattbike

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.