TapahtumatUutiset

Myllyn pyöräily 2015

14. Myllyn Pyöräily poljetaan elokuussa 2015

myllyn pyöräilyTurun Tuomikirkkopuistosta paikkansa vuonna 2014 löytänyt koko perheen reipas ja hyväntuulinen kuntotapahtuma, Myllyn Pyöräily, poljetaan ensi kesänä 15.- 16.8. Jo 14. kertaa järjestettävä tapahtuma on vuosien kuluessa siirtynyt Raisiosta Turkuun osallistujamäärän kasvaessa vuodesta toiseen tasaiseen tahtiin. Liki 800 ajajaa vuonna 2014 kerännyt Myllyn Pyöräily on Turun Urheiluliiton pyöräilyjaoksen järjestämä, vuodesta toiseen kehittyvä, kuntoajo, jonka taustalla toimii lähes sadan hengen järjestelytoimikunta. Kaksipäiväiseksi paisunut tapahtuma soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille polkijoille pyörään katsomatta. Matkavaihtoehtoja on neljä, joista lyhin on 31 kilometrinen RETKIMYLLY pisimmän ollessa yli kolmesataakilometrinen ROUTE300 -ajo (313km). Suosituimmat matkat ovat vuodesta toiseen olleet ISOMYLLY (86km) ja JÄTTIMYLLY (136km), jotka keräävät lähtöviivalle yli puolet polkijoista. ROUTE 300 poljetaan lauantaina 15.8 ja RETKIMYLLY, ISOMYLLY ja JÄTTIMYLLY sunnuntaina 16.8.

myllyn pyöräilyMyllyn Pyöräily on kuntotapahtuma, jossa ei oteta osallistujille aikaa. Kaksipäiväinen pyöräilytapahtuma onkin sekoitus iloista kuntoilua, hienoja reittejä kauniiden maisemien kera ja mainiota maalintuloruokaa.

Myllyn Pyöräilyn www-sivut ja ilmoittautumisjärjestelmä avautuu maaliskuun 2015 loppuun mennessä. Seuraa tapahtuman reittijulkaisuja ja tiedotusta Myllyn Pyöräilyn Facebook-sivun kautta: www.facebook.fi/myllynpyoraily

Lisätietoja:
Ari Aalto, postia.aalto(a)gmail.com, 0500 742 195
Heikki Rihko, heikki.rihko(a)hotmail.com
Myllyn Pyöräily

Tags : maantiepyöräilymyllyn pyöräilyturku

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.