Testit

Saliesittelyssä Sali82 Turku

Teemme muutamista saleista esittelyitä. Kirjoittajatiimimme on sopivasti hajallaan pitkin maata niin saamme juttuja saleista ympäri Suomen. Omistatko sinä salin tai jonkin harrastuspaikan mistä haluat meidän tekevän esittelyn? Jos näin niin ota yhteyttä sami@aika-ajo.com

sali82Mutta tässä lyhyt esittely Turkulaisesta vaihtoehdosta salitreenaamiseen. Kirjoittelemme paljon asioista joita itse käytämme ja Sali82.com on oma ns. kotisalini. Siksi muutamia pointteja asiasta omalta kantiltani kirjoitettuna.

Sali82 sijaitsee Turun Saippua Centerissä, Artturinkatu 2:ssa. Autolla, pyörällä ja kävellen on helppo keskustasta saapua. Julkisilla mahtaa päästä myös joka niillä liikkua osaa.

Sali82 sijaitsee Saippuan neljännessä kerroksessa johon pääsee toki hissillä aukioloaikana ja 24/7 kulkijat portaita. Ilmaisia parkkipaikkoja on reilusti ja seinissä erilaisia juttuja mihin saa myös polkupyörän köytettyä kiinni.

Sali82 aukioloajat ovat Arkisin klo 11 – 20 ja viikonloppuisin klo 12 – 15. Noudattavat normaalia kaavaa mutta salille saa toki nykytrendin mukaan oman avaimen. Kulunvalvonta-avaimella käynti onnistu 24/7 mikä on omalla kohdallani täysin välttämätön ominaisuus ja helpottaa paljon kiireisen ihmisen arkea. Kulkuavaimen hinta on 15,- mikä on varsin kohtuullinen. Salille ei tarvitse ostaa mitään pitkää jäsenyyttä vaan korttia voi ladata vaikka sitten kuukauden kerrallaan. Pidemmän ajanjakson ostaessa toki saa hintaedun. Kuukauden hinta avaimen haltijoille on 45,- ja taas 12kk 360,- joten pidemmässä ajanjaksossa saa toki säästöä. Avaimessa on myös sellainen mainittava etu että esimerkiksi kesällä itse ollessani pidempään ulkomailla ilmoitin olevani reissussa ja matkoihin mennyt aika siirrettiin kauden loppuun. Hieno lisäpalvelu, moni paikka vaatii lääkärintodistuksen tms. sairastelustakin mutta Sali82 tarjoaa mahdollisuuden joskus vain ottaa vaikkapa pari viikkoa treenitaukoa.

Salilla on myös myymälä jossa perushyvä setti vaatteita ja Performance lisäravinteita.

Entäs itse sali sitten? Salilla on todella paljon erilaisia laitteita, niin koneita kuin vapaita painoja. Lämmittelyyn löytyy juoksumattoja, pyöriä ja Concept 2 soutulaitteita. Kuvat eivät täysin tee oikeutta sille miten iso Sali82 on. Salille sulautuu nopeasti isokin määrä väkeä ilman että tulee ruuhkaa.

Salilla ei ole minkäänlaista jaottelua eri osioille tai eri ryhmille, miehet / naiset mutta esimerkiksi käsipainoja on fiksusti kahdessa ei paikassa. Näin väki jakautuu tasaisesti pitkin salia ja ruuhkaisia paikkoja ei helposti synny. Samoin ihan salin perällä on sitten oma paikkansa kyykkäämiseen todella isoilla rojuilla sekä oma paikkansa maastavetoon missä painot uskaltaa pudottaa ilman pelkoa että se menevät lattiasta läpi.

Muita Sali82 palveluita ovat mm.

  • Solarium
  • Ravintoneuvonta
  • Kuntosaliohjaus
  • Kahvakuula
  • Sulkapallo (salia pelaamiseen voi vuokrata per tunti meiningillä)

Lisätietoja www.sali82.com sekä Sali82 Facebook sivuilta.

Booking.com
Tagit : kuntosalisali82saliesittelyturku

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.