RavintoTestit

Evoke Energy

Esittelyssä Evoke Energy. Evoke Energy on suomalainen yritys Salosta. Evoke Energy on kehittänyt uudenlaisen juoman, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen urheilua ja kuntoilua tai sitten urheilun aikana. Tuote on myös oiva välipalatuote, koska siinä on hyvässä suhteessa hiilihydraatteja ja proteiinia, eikä lainkaan lisättyä sokeria, ja siitä saa hyvää energiaa ja virkistystä fiksusti.evoke energy

Evoke sisältää 10 g proteiinia ja noin 33 % proteiinienergiaa. Proteiini yhdessä B6-vitamiinin ja magnesiumin kanssa kiihdyttää proteiinisynteesiä, joka parantaa liikunnan aikaista ja jälkeistä energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi proteiini tukee lihasmassan säilymistä ja kasvua sekä yhdessä hiilihydraattien kanssa vähentää riskiä lihaskatabolialle urheilun aikana (lihasproteiinin käyttöä energiaksi).

Evoke Energy hedelmämehut sisältävät luonnollisesti hyvän yhdistelmän glukoosia, sakkaroosia ja fruktoosia. Evoke-juomissa on urheilujuomien kaltainen määrä hiilihydraatteja (5-7 %) sekä optimaalinen suhde nopeita ja hitaita hiilihydraatteja. Tämä takaa hiilihydraattien nopean imeytymisen elimistössä (nesteytyksen) ja niiden tehokkaan käytön (tasaisen energiansaannin). Evoke-juomissa ei ole lisättyä sokeria ja niissä on yli 30 % vähemmän sokeria kuin tavallisissa hedelmämehuissa.

evoke energyEvokea voi käyttää myös urheilun aikana joko sellaisenaan tai sitten sitä voi halutessaan laimentaa. Evoke on valmistettu hedelmämehuun, koska hedelmämehussa on luontaisesti erittäin hyvässä suhteessa glukoosia, sakkaroosia ja fruktoosia, joka takaa että keho imeyttää ja käyttää hiilihydraatit nopeasti. Evokessa on valmiiksi vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta laimennettuun juomaan voi halutessaan lisätä vaikka suolaa, joka edesauttaa esimerkiksi pidemmän urheilusuorituksen aikana neste-suolatasapinon säilymistä. Proteiini lisää myös suorituksen aikaista ja jälkeistä energia-aineenvaihduntaa. Myös urheilun aikana nautittu proteiini auttaa urheilun jälkeistä palautumista. Urheilun jälkeen kannattaa kuitenkin varmistua riittävästä proteiinin ja hiilihydraattien saannista joko palautusjuoman tai monipuolisen aterian muodossa. Palautusjuomat tai ateria kannattaa nauttia kahden tunnin sisällä urheilusta.

evoke energyEvoke Energy palauttaa hyvin nestetasapainon ja siinä on runsaasti proteiinia. Jos käytät Evokea palautusjuomana suosittelemme syömään aterian, josta saat riittävästi hiilihydraatteja ja proteiinia noin kahden tunnin sisällä urheilusuorituksen päättymisen jälkeen.

Makuja on 2 erilaista. Trobical fruits ja orange. Maut ovat aina makuasia joten jokainen valitkoon itse oman suosikkinsa mutta Orange oli maistuvampi versio testiryhmän makuun. Juomat toimivat niin kylmänä kuin lämpimänä joten sen puolesta on helppo kuljettaa treenikassissa jossa myös säilyvät. Mutta kylmänä maku on ehdottomasti parempi.

Lisätietoja sekä myyntipaikkoja www.evokeenergy.com sekä Evoke Energy Facebook sivuilta.

Booking.com
Tagit : energiajuomaevoke energyproteiini

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.