Ravinto

MethodDraine Detox yhteenveto

Aloitin tosiaan maanantaina (19.5) MethodDraine Detox-kuurin ja aiemmasta poiketen halusin mahdollisimman hyvin noudattaa myös suositeltuja ruokavalio-ohjeita! Täytyy myöntää, että lihan pois jättäminen ruokavaliosta oli tooodella suuri shokki. Detox-kuurin seurantaa helpottaakseni olen viikko viikolta purkanut fiiliksiä ja miten ruokailu onnistui sekä ennenkaikkea millainen olo oli? Jotkut kun väittävät että lihattomalla tulee toosi kepeä ja kevyt fiilis… hmm. No aina ei mene niinkuin strömsössä.

Viikko 1:

Maanantai koitti ja detox-kuurini alkoi. Eniten pelotti olla ilman lihaa, kuinka pysyn ylipäätään hengissä pelkillä kasvikunnan proteiineilla ja salaatilla? Urhoollisesti kuitenkin kaivoin Go Greeniltä saamani kikherneet, linssit ja pavut kaapista ja mietiskelin mitä näistä alettaisiin jalostamaan. Jotakin syötäväksi kelpaavaa oli tarkoitus saada! Tein ensimmäisenä päivänä itselleni hummusta, jota sitten jatkojalostin seuraavina päivinä mm. hummus”pihveiksi” ja kaikenlaiseksi muuksi kiinteämmäksi ruoaksi.Näyttökuva 2014-9-18 kello 17.13.28

Pakko myöntää, että ensimmäisen kolme päivää ilman mitään lihaa oli aivan suoranaista helvettiä. Siis miten paljon pystyy ihmisen tekemään mieli lihaa? PALJON! Asiaa hankaloitti myös se että hetken aikaa kokeiltuani melkein täys-vegaanisuutta vatsani sanoi todella suuren vastaväitteen kaikkia palkokasveja vastaan. Eli linssit, pavut ja kikherneet eivät tule loppukuurin aikana kysymykseen missään muodossa.  Otin ensimmäisen viikon viikonlopun aikana tonnikalan mukaan kuvioihin ja loppukuurin vedän lohi-tonnikala-kananmuna linjalla!

Viikko 2:

Toisella viikolla tämäkin ehta barbaari alkoi tottumaan kasvisten suuren suureen määrään ja tonnikalat ja kananmunat tekivät kauppansa. Tällä toisella viikolla työkaverit alkoivat huomauttelemaan pienentyneestä koosta, eli jotain on tapahtunut painon tai ainakin senttien saralla. Olokin on ollut toodella loistava tässä toisen viikon aikana, esimerkiksi vatsa ei ole varmaan puoleen vuoteen voinut näin hyvin! Voi tätä onnea 🙂 Hyvillä mielin jatkoin kuuria ja odotan innoissani mitä viimeinen viikko tuo tullessaan!

Viikko 3:

Kolmannella viikolla olo oli tosi kepeä ja mikä yllätti taikurin itsensäkin; lihaa ei tehnyt mieli ollenkaan. Ei missään muodossa. Tonnikala, kala, lohi, kananmuna linjaus tuntui toimivan meikäläiselle äärimmäisen hyvin 🙂 Ajattelin tässä vaiheessa jopa, että lopetan lihansyönnin kokonaan ja pitäydyn pelkästään kalassa ja kananmunissa. Katsotaan kuinka sen suhteen käy, oppiiko vanha koira uusia temppuja?MethodDraine Detox

Yhteenveto ja tulokset:

Vaikka lupailin oikein kovasti niitä ennen-jälkeen otoksia niin nehän unohtuivat vallan kokonaan ottamatta. Mutta painollisesti tässä kolmen viikon aikana lähti 4kg painoa, sekä senttejä useampia. Lähipiiri huomautteli kovasti että olen pienentynyt. Tähän tosin vaikutti varmaan kovin myös muut elämänmuutokset mitä kuurin aikana pääsi tapahtumaan, mutta ne jääköön salaisuudeksi. Olo oli kuurin jälkeen äärimmäisen kevyt ja nesteetön! Myöskin minut todettiin kuurin jälkeen normaaliksi ihmiseksi, eikä kilpirauhasvammaiseksi. Se oli parempi kuin hyvä uutinen! Sain jättää tyroksiinilääkityksen kokonaan pois, treenit kulkee ja hiki lentää. Ai että kun kelpaa.

Suosittelen kuuria ehdottomasti jokaisella, joka haluaa ottaa pienen spurtin painonpudotukseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Itselläni ei sentään kokonaan jäänyt broileri ja liha pois, vaikka sitä uhkailin, mutta huomattavasti vähemmän kulutan kyseisiä tuotteita kuin ennen. Ensimmäisenä ostoskoriin tarttuu nykyään kalaa ja vihanneksia sekä tietty kananmunia. Kuurin jälkeinen elämä onkin sitten ollut kaikkea muuta kuin oppikirjasta, mutta ei saa valittaa läskeistä jos syö herkkuja vai miten se menee?

Tämä käyttämäni tuote näyttäisi olevan kesäalessa Hyvinvoinnin tavaratalossa, että mikäli grillimakkara ja bisse on maistunut niin tästä apu siihen!

Aurinkoista syksyä!

-Elina

Booking.com
Tagit : detoxhyvinvoinnin tavaratalomethoddrainetuotetestaus

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.