Ravinto

KONJAK laihdutusvalmiste testissä

Aika-ajo.com tiimin testissä Konjak laihdutusvalmiste.

Sain testiin Hyvinvoinnin tavaratalolta Konjak laihdutusvalmisteen, joka on kaikille varmasti tuttu Rakas sinusta on tullut pullukka-televisiosarjasta. Valmistetta on olemassa 14 vuorokaudeksi tai kuukaudeksi, itse testasin tuota ensimmäistä, koska sain sen juuri ennen lomareissulle lähtöä ja ajattelin että mukava keventää vähän ruokailuja ennen lomaa.

konjak laihdutusvalmisteTarkoitukseni oli kirjoittaa mietteitä ja tuloksia valmisteesta jo ennen reissuun lähtöä, mutta toisinaan tulee pari muuttujaa! Konjak laihdutusvalmiste lupaa pudottaa painoa vähäenergisen ruokavalion kanssa. Mistään taikavalmisteesta ei kuitenkaan ole kyse vaan Konjak-valmiste sisältää glucomannan-kuitua, joka täyttää vatsalaukkua aikalailla, siitä johtuen tulee syötyä vähemmän -> energiaa vähemmän -> paino tippuu. Luvataan, että painonpudotus voi olla jopa 60% suurempi painokiloa kohden käyttämällä valmistetta.

Hyvinvoinnin tavatalo kertoo tuotteesta näin:

Glucomannan kasvikuitua ja kromia painonhallintaa
Konjak -tuotteen sisältämä glucomannan -kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Kromi puolestaan tunnetaan makeanhimoa hillitsevänä. Konjak  laihdutusvalmiste onkin erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.

Annostus valmisteessa tapahtuu niin, että puoli tuntia ennen pääaterioita (aamupala, lounas, päivällinen) otetaan 2 tablettia runsaan vesimäärän kera. Tämän jälkeen syödään huomattavasti normaalia annoskokoa pienempi ateria. Konjak-valmisteen mukana tuli myös ruokavalio-ohjeet joka ohjeistaa n.1400kcal päivässä. Eli jos sinulla ei ole MITÄÄN havaintoa kuinka syödä ja minkä verran, tässä on plussaa se, että ohjeet tulevat mukana.

Itse näin normaalipainon rajoissa kulkevana ja suuren ruokahalun omaavana, meinasi kroppa alkuun olla todella ihmeissään valmisteesta ja suoraan sanoen olin järkyttynyt niin pienestä kalorimäärästä. Ei mm. suoli tahtonut toimia niin kuin pitää, mutta kyllä sekin lähti muutaman päivän alkujärkytyksen jälkeen toimimaan 🙂 Mutta täytyy sanoa, että minun vatsaa valmiste täytti niin paljon ensimmäisinä päivinä, että en yksinkertaisesti jaksanut syödä, en siis millään. Tuntui, että muutaman suupalan jälkeen tuli jo täysi olo! Omalle kohdalleni sattui kaikki mahdolliset ja mahdottomat kissanristiäiset valmisteen käyttöajalle, mutta huomattavasti vähemmän tuli syötyä kuin normaalisti.

Muutokseni ei ollut mikään huikea valmisteen käytön aikana, mutta ei minulla kovin suurta massaa olekaan ja koska kilpirauhasarvot menevät aivan raja-arvoissa on aineenvaihduntani hitusta normaalia hitaampi ja varsinkin kovin vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta kroppa ”suuttuu” välittömästi keräten nestettä itseensä. Eli summa summarum, itsellä lähti 2viikossa 2,2kg valmisteen käytöllä jonka aikana en kerennyt kovin montaa kertaa urheilemaan työkiireiden yms. takia.

Kuvamateriaalia ei valitettavasti ole todisteena, jotenkin unohdan aina kuvata itseäni. Kokovartalopeili-selfiet kun on niin naurettavia, mutta yritetään seuraavalla kerralla kun kerron lisää asiaa mm. infrapussista!

Sopii Konjak laihdutusvalmiste sitten kenellekään?

Kyllä ehdottomasti! Jos olet todella ylipainoinen ja haluat ottaa itseäsi niskasta kiinni helposti ja suht edullisesti, osta Konjak laihdutusvalmiste. Se auttaa alkuun, muttei ole mikään loppuelämän ratkaisu. Annoskoot kun tuntuvat olevan monella se ongelma, sekä kasviksien puuttuminen lautaselta. Vedenjuontikaan ei ole kovin monelle itsestäänselvyys, vaan ainakin omia asiakkaita pitää kehottaa juomaan enemmän vettä päivän aikana.

Tilaa Konjak laihdutusvalmiste täältä. Hyvinvoinnin tavaratalolla löytyy kaikkea muutakin ihanaa, eli klik klik vaan selailemaan!

-Elina

Booking.com
Tagit : hyvinvoinnin tavaratalohyvinvointikonjak-laihdutusvalmistelaihdutusruokavaliotuotetestaus

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.