Ravinto

Kahden ruokalajin Low Carb resepti esittelyssä

low carb reseptiChililasagne ilman makaronia! En syö juuri koskaan pastaa tai oikein muitakaan jauhoista tuotettua ruokaa. Lasagne ja pizza joskus kuitenkin maistuisi. Tässä low carb resepti miten tehdään lasagne nopeasti eikä syödessä huomaa eroa.

-Otetaan 2 isoa kesäkurpitsaa. Kuoritaan ja siivutetaan juustohöylällä siivuiksi, samanpaksuisiksi kuin sillä juusto tulisi. Mutta niin paksuja kuin sillä mahdollista. Levitetään siivut vuokaan ja isketään uuniin. Uuni laitetaan tässä kohtaa 200 asteelle. Eli siivut saa kuivua niin kauan kuin muiden valmistelujen teko kestää.

-700 Grammaa Broilerin filesuikaleita. Itse tein valmiiksi chili/vs marinadin jossa broileri vietti pari tuntia. Paistetaan broileri pannulla semivalmiiksi. Tässä kohtaa lisätään hiukan Poppamiehen naga kastiketta pannulle, pyöritellään broiskut siinä. Tän jälkeen kaadetaan ananaspurkista menu päälle. Sitten päälle lisätään vielä tacomaustetta ja paistellaan niin kauan että neste on melkein kadonnut. Lopulta vielä kaadetaan ananaspalat perään. Nyt pannulla on täyte lasagneen valmiina. Kansi päälle ja kannen kanssa kaadetaan vielä nesteet pannusta pois (tärkeä jottei lasagnesta tule liian vetistä).

low carb resepti– Raastetaan juusto, 5% polar tai vastaava ja siivutetaan tomaatteja tod ohuiksi slideiksi.

– Sitten vuoka uunista pois ja kaadetaan kurpitsa siivut pois. Tän jälkeen aletaan latoa kerros kerrokselta kurpitsa, broileri, tomaatti, kurpitsa, broileri, tomaatti jne jne. Lopuksi sitten juusto päälle. Vuokaan kannattaa laittaa folio päälle koska vähärasvainen juusto palaa helposti. Uuniin 200 astetta ja 50min. 50 Min kohdalla uuni auki ja otetaan folio pois, tää siksi että juusto saa väriä, uuni kiinni ja vielä reilu 10min.

Tän jälkeen ulos uunista ja folio takas. Antaa lasagnen vetäytyä 15min folion alla.

JÄLKIRUOKA:

Tässä välissä tehdään jälmäri kahvin kanssa tarjoiltavaksi.

– Sulatetaan vesihauteessa 1dl kookosöljyä. Tässä kohtaa sellainen huomio että itse en siedä kookoksen makua, ei haittaa. Kookos ei maistu suklaassa, trust me.

low carb resepti– Kun kookosöljy on sulaa lisätään joukkoon 2rkl hunajaa, mitä luomumpaa sitä parempaa.
– Lisätään 1.5dl Cocovi raakakaakaojauhetta
– Kahvikupillinen sattumia, käytin pähkinöitä murskattuna ja hiukan rusinoita.

Sula setti kaadetaan jääpalamuottiin ja laitetaan pakastimeen. 40Min ja on syötävää, parhaimmillaan tuoreista pavuista jauhetun laten kanssa. Mutta kahvista pian oma juttunsa. Tässä siis mahtava Low Carb resepti jokaiseen makuun jälkiruokineen!

 

Booking.com
Tagit : lowcarbraakaruokaruokavalio

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.