Ravinto

Detox-kuurille, MethodDraine Detox esittely

Sain testiin Hyvinvoinnin tavaratalolta MethodDrainen Detox-kuurin, tuon omenanmakuisen, joka sopii myös meille kilpirauhas”vammaisille” koska ei sisällä jodia. Kuuri kestää 20 päivää ja ajattelin kerrankin panostaa kuuriin sekä noudattaa ruokavalio-ohjeita jotka tukevat kuuria. Aikaisemminkin joskus hamassa menneisyydessä olen noita detox-kuureja tehnyt, mutten ole kiinnittänyt ruokavalioon yhtään  mitään huomiota.

MethodDraine Detox
Kuva lainattu Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilta

Tuon MethodDrainen lisäksi sain Fructolax-kuutioita, on nyt tarjous TÄÄLLÄ, joiden olisi tarkoitus tukea suolen toimintaa mikäli kuurin aikana ilmaantuu sillä saralla ongelmia. Oikein hyvä, koska meikäläisen suoli suutahtaa niin helposti joka asiasta, heikkohermosempaa vois kiukuttaa mutta onneksi minut on siunattu tämmösillä lehmänhermoilla (u wish) !

Mutta asiaan, ennenkuin roilahtaa taas sivuraiteelle. MethodDrainea löytyy omenan lisäksi myös vadelma-karpalon makuisena sekä persikka-sitruunan makuisena. Eli varmasti löytyy se mieleinen maku! Kiireiselle löytyy myös Express-versio, joka kestää 7 päivää sekä perinteinen tabletteina. Mutta itse suosin perinteistä nestettä, lähinnä jo senkin takia että tuleepa väkisin juotua vettä paljon.

Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilla MethodDraine Detox tuotteesta sanotaan näin:

Väsymys, eloton iho ja hidas ruoansulatus ovat merkkejä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput kertyvät mm. alkoholista, tupakasta, ruosta ja juomista. MethodDraine Detox puhdistaa kehosi sisältäpäin.
Ortis MethodDraine Detox on luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen. MethodDraine Detox auttaa elimistöä neutraloimaan myrkyt ja kuona-aineet. Se stimuloi elimistön poistamaan ne tehokkaasti sekä antaa antioksidanttisuojaa vapaita radikaaleja vastaan. 20 päivän puhdistuskuurin aikana sen sisältämien yrttien vaikutus välittyy tehokkaana.

Jotta detox-kuuri menisi kuin elokuvissa, vältän seuraavia ruokia/juomia:

 • kahvia, mustaa teetä, alkoholia, virvoitus- ja energiajuomia.
 • kaikkia muita rasvoja, erityisesti eläinrasvoja (ei kala) sekä voita ja margariinia.
 • meijerituotteita
 • valkoista viljaa, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita
 • tuotteita, jotka sisältävät hiivaa
 • lihaa

Suosin:

 • vesi, sitruunavesi, yrttiteet, vihreä tee
 • oliiviöljyä, kalaöljyä, rypsiöljyä ja kuumentamatonta pellavansiemenöljyä
 • gluteenittomia viljoja kuten riisiä, hirssiä, tattaria ja kvinoaa
 • tuoreita vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Ne voivat olla raakoja, kuivattuja tai kypsennettyjä
 • kalaa ja palkokasveja (soija, herneet, pavut, linssit, maapähkinät)

 

Eli vaikuttaa ruoan puolesta siltä, että minä, ehta lihansyöjä joudun olemaan 20 päivää melkein kasvissyöjä, oh my! Saattaa tulla tuskaiset oltavat ilman lihaa! Onneksi sentään kalaa saa syödä ja kananmunia, muuten tulisi melkein jo itku. Ruokavalion lisäksi otan kuuria tukemaan hyvinvointipussissa makoilua vähintään 40min per päivä, sekä treenejä muuten sen mukaan mitä jaksaa.

Aloitan kuurin maanantaina (19.5) ja kerron kuurin päätyttyä fiiliksiä ja tuntemuksia, miltä tuntui ja mihin vaikutti. Lähtikö senttejä tai kiloja. Kaikkea sellaista, mikä meitä naisia kiinnostaa. Lisäksi lupaan lisätä ennen jälkeen-kuvat, koska saan pikapuoliin postissa sellaisen vempeleen jolla noiden vihattujen selfieiden ottamisen voi viiä täysin uudelle levelille! Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Nyt mennään näillä ja maanantaina starttaa MethodDraine Detox paasto ilman paastoa – sounds good!

-Elina

Booking.com
Tagit : detoxhyvinvoinnin tavaratalohyvinvointipussilaihdutusmethoddrainepuhdistuskuurituote-esittelytuotetestaus

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.