Lihashuolto

Hyvinvointipussi Fir65 , hyvinvointia pussista, osa 1

Ihkaoma pussini!

Olen haaveillut hyvinvointipussista niin kauan kuin tiedän sen olleen Suomen markkinoilla. Unohdin pussin olemassaolon itseasiassa vuodeksi tms ja nyt, kun törmäsin jälleen pussiin, ajattelin että tuota haluan testata.

Viimein sainkin hyvinvointipussin itselleni kotiin testattavaksi, kuinka onnellinen olinkaan. Yhdestä pussista, mutta kyseessä kun ei ole mikä tahansa paistopussi vaan tavallaan minikokoinen infrapunasauna! Kuulostaako tässä vaiheessa liian hyvälle? Näin pussista kerrotaan sivulla, josta minä omani sain:

” FIR65 hyvinvointipussi on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva FIR ’Far Infrared Ray’ infrapunasäteilyä tuottava syvälämpömakuupussi. FIR65′ hyvinvointipussi on erittäin turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja kuona-aineita. Tuote on erittäin tehokas myös painonhallintaan, laihduttamiseen ja palautumiseen.

Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti koko kehoon. FIR65 hyvinvointipussi yhdistää hyvinvointi- , palautumis- ja painonhallintatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Tuote poistaa erittäin tehokkaasti kuona-aineita, rasvoja sekä selluliittia kehosta. FIR65′ hyvinvointipussi soveltuu kotiin koko perheelle, urheilijoille, painonpudottajille, kauneushoitoloihin, kuntosaleille ja yleisesti kaikille osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja se ei vaadi paljoa käyttötilaa.”

Sivuilla kerrotaan tarkemmin hyvinvointipussin vaikutuksista painonpudotukseen, kivunlievitykseen, selluliitin poistoon sekä ihon puhdistautumiseen liittyen. Mikäli kiinnostaa asiaan perehtyminen enemmän, lukaise täältä lisää.

Itse olen muutamia kertoja kerennyt käyttämään pussia ja täytyy sanoa, että olen täysin myyty! Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kun köllin pussissa n. 60min tunsin oloni rennommaksi kuin varmaan kokonaiseen vuoteen. Aivan super huikeaa! Lisäksi se nestemäärä mikä minusta irtosi oli jotain käsittämätöntä! Hikeä irtosi ja paljon.

Ajattelin ennen joulua tehdä eräänlaisen ihmiskokeen, käyttäen itseäni kohteena, mitä hyvinvointipussin päivittäinen käyttö aamuisin ja iltaisin tekee minun kokoisella ihmiselle about kolmessa viikossa! Toivonmukaan pelkkää hyvää, koska seuraavat viikot ovat muuten työhommien kannalta niin kiireisiä, että kaikenlainen stressin lievitys sekä lepäily ovat enemmän kuin paikallaan!

Nemoa.fi tarjoaa muuten Aika-ajon lukijoille koodilla Aika-ajo hyvinvointipussin suoraan lähimpään Matkahuoltoon ilman postikuluja! Pussille tulee näin ollen hintaa 499 euroa! Muistat vain kirjoittaa tilauskentän lisätietoihin koodin Aika-ajo niin siitä tiedetään jättää postikulut muille 😉

Onko hyvinvointipussi kenellekään entuudestaan tuttu? Mikäli on, kuulisin enemmän kuin mieluusti käyttökokemuksia pussiin liittyen!

– Elina

Booking.com
Tagit : fir65hyvinvointipussilihashuoltopalautuminenselluliittituotetestaus

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.