Lifestyle

Lagoena vesipullo

Esittelyssä Lagoena vesipullo. Vesipullo kuulostaa aika arkiselta kapineelta ja voisi ajatella ettei pullolla ole sen isommin väliä. Näin voisi nopeasti ajatella. Katsokaas jokainen tässä kohtaa oman pullonne sisään. Samalla voitte miettiä miksi osa pulloista on tummia väriltään, varsinkin mainospullot.lagoena vesipullo

Läpinäkyvässä pullossa on pari hyvää juttua. Toinen on toki se että näet sen läpi ja tiedät minkä verran siinä on juotavaa, loogista. Toinen on taas se että näkee millaisessa kunnossa se on. Muovisen juomapullon käyttöikä on melkoisen lyhyt. Riippuen toki huoltamisesta ja pesemisestä mutta lyhyt se on silti. Katsoin omani läpi jokin aika sitten ja iso osa meni suoraan roskiin. Pieniä mustia homepisaroita kertyy nopeasti. Tätä voi toki ehkäistä säilyttämällä pulloa täytenä ja käytön jälkeen pestä heti ja laittaa kuivamaan.

Mutta vaihtoehtoiseksi juomapulloksi Lagoena vesipullo on loistava vaihtoehto. Lagoena pullo on puhallettu kestävästä, lyijyttömästä lasista. Puolen litran kokoisena se mahtuu hyvin yleisimpiin juomapullotelineisiin. Puinen korkki pysyy tiiviisti kiinni pullossa. Pullon muotoja mukaileva luonnonkorkkinen suojakuori suojaa sitä iskuilta. Suojus tuntuu mukavalta kädessä ja toimii eristävänä materiaalina juotaessa kuumia juomia. Suojakuori voidaan helposti irrottaa pesua varten.

Lagoena-vesipulloon voi laittaa jopa 70 asteista nestettä, joten se sopii kylmille ja lämpimille juomille. Voit laittaa pulloon vaikkapa eväsretkeä varten kaakaota, kahvia tai vihreää teetä.

Lagoena on kulkenut itselläni mukana toimistolla ja reissussa. Tyylikäs pullo, suosittelemme tutustumaan. Lagoenaa myy www.naturesdesign.fi

Booking.com

Tagit : juomapullo

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.