Kirjoittajat

Kirjoittajaesittely: Sami Saarenpää

Sami Saarenpää

Keski-ikäistyvä aktiivisesti urheileva ikinuori Turkulainen. Urheilutaustaa teini-iästä asti.
Pitkä historia kamppailu-urheilua joka laantui aikanaan loukkaantumiseen. Fillarointi on ollut kamppailun rinnalla ollut teini-iästä asti lähellä sydäntä ja myöhemmin sitten kääntynyt oikeastaan pelkkään aika-ajoon. Nyttemmin alan tunnustautua keski-ikäiseksi jolle mukavuudenhalu ja oma hyvinvointi on ykkösjuttu. Ei pokaalit tai kellontarkka treenaaminen. Vuosien kilpaileminen oli aina mieleistä ja halusin siihen panostaa 100 lasissa mutta nyt on nauttimisen vuoro.

Nautin treenaamisesta ja itseni haastamisesta. Olen jääräpää luonne ja teen mitä tahansa tavoitteiden saavuttamisen eteen, sekä työssä urheilussa että siviilielämässä. Elämä on asennelaji.Sami Saarenpää

Punttisali on myös läpi vuoden ohjelmassa 4-5 kertaa viikossa. Lisäksi viihdyn myös keittiössä, olen ronkeli syömään ja tykkään tehdä kaiken ruokani itse. Ruokailussa myös paljon erilaisia kokeiluja joista pidetään kirjaa ja sitten verrataan tehoihin treenatessa. Ruokailuista ja omista kokeellisista eatclean-resepteistä tulen myös tähän blogiin kirjoittamaan. Olen myös pitänyt www.Viikate.org blogia pian 10 vuotta.

Sami Saarenpää

Muun elämän täyttää perhe jonka kanssa vietetty aika on tärkeä osa arkea. Päivät häärin myynnin esimiehenä, myyntityö on toinen intohimo jota olen tehnyt pian 20v. Tätä puolta ja kontaktiverkostoa käytän luonnollisesti myös tämän sivuston kehittämiseen jotta testatut asiat ja postit saavat varmasti ansaitsemansa huomion.

Sami Saarenpää

Muusta tekemisestä matkusteleminen ja moottoripyörät ovat intohimo. Tämä onkin looginen seuraus sille että olemme tehneet jokusen moottoripyöräesittelyn myös sivuston lifestyle osille ja jatkoa seuraa.

Perustin tämän sivuston koska haluan koota positiivisen Suomalaisen portaalin josta voi lukea välinearvioita, kisaraportteja ja juttuja urheilun ilmiöistä. Kovin puuduttavia juttua ei pitäisi tulla, sen verran hieno ja räiskyvä porukka on sivuston takana.

Sami SaarenpääInhoan auktoriteettejä ja kyseenalaistan mielelläni. Kaikki mikä synnyttää keskustelua on mua varten.

Myöskin jos haluat tuotteesi tai palvelusi Aika-ajo.com sivuston testattavaksi lisäksi jos haluat mainostaa sivuillamme voit ottaa minuun yhteyttä.

Löydät minut myös Instagram ja Linkedin palveluista ja Twitteristä @samisaarenpaa

Sami Saarenpää

 

Sivusto myös Facebookissa, klik !

Tagit : kirjoittajaesittelypolkupyöräarvostelutempo

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.