Harjoittelu

Finntriathlon 2014

Aika-ajo.com Facebook sivuilla oli postaus että kasasimme tiimin Joroisille Finntriathloniin puolimatkalle. Teemme harvakseltaa tännekin hiukan väliaikaraporttia miten taival sujuu ja toki sitten tulokset tännekin ensimmäisenä.

Fintriathlon 2014

Ajatus omalta kohdaltani tähän lähti siitä että Finntriathlon 2014 kokemuksena kiinnostaa mutten osaa uida, tämä rajaisi homman duathloniin mutten pidä juoksemisestakaan niin valtavasti. Nyt sitten on kaikkien alojen ihmiset erikseen, tosin uimari on tri-miehiä mutta tässä koitoksessa hoitaa pelkän uinnin.

Ajatuksena avata proggista hiukan tännekin niin lukijat näkevät että kirjoittajat myös oikeasti urheilevat eivätkä pelkästään kirjoita arvioita. Mutta syvemmin omista treeneistä löytyy uimarin blogista, Trinisti, Rimpula Tempoo. Juoksijalla ei ole blogia mutta lisäillään linkki jos sellainen tulee.

Tavoitteena on luonnollisesti pärjätä hyvin. Kenellekään ei ole kokemusta triathlonista lajina mutta kaikilla on kovia näyttöjä omista lajeistaan. Tietty osaksi homma on hupia, kaikkien perheet todennäköisesti raahataan mestoille ja samalla lomaillaan mutta kukaan porukasta ei taida silloin osata ottaa leikillään kun on numerolappu kiinni.

Puhun omasta, pyöräilijän puolesta ja oma tavoitteeni on ajaa toi 90km aikaan 2.10 +/- pari minuuttia. Varmasti muutkin ovat viime vuoden tavoitteita katselleet ja ovat omat tavoitteensa asettaneet. Aikaisempinakin vuosina on tykitetty kovia aikoja, helpolla ei mikään irtoa. Itselleni tämä sopii hyvin kisakauteen, tempoilussa on paussi tossa kohtaa eikä varsinainen lepo sovi aikatauluun kun 2.8 on Norjassa PM kisat. Senkin puolesta Joroinen on hyvä treeni tohon väliin. Samoin uimarilla on tri-kausi kesken ja juoksijalle joten kaikki saavat hyvän kisatreenin myös. Kuitenkin on aina fakta että tulos ja tapa tehdä on aina ihan eri kun on numerot kiinni.

Lyhyet esittelyt ketkä Finntriathlon 2014 joukkuessa ovat.

Uintihommissa Kimmo:

Kimmo Holmström 34, Turku, Finland.

Urheilutaustani alkoi yläasteaikaisten kilpasoutuharrastuksen jälkeen kesällä 2011. Kaverin innostamana ostin ensimmäisen maantiepyörän. Samana syksynä ajoin ensimmäisen TDH:n ja vielä ihan kohtuun aikaan. Joten innostuin totaalisesti touhusta. Seuraavana suvena alla oli jo kuiturunkoinen pyörä ja tällä hetkellä mennään jo sähkövaihteisella pyörällä, joten ihan lapasesta on lähtenyt.Finntriathlon 2014

Viime syksynä sain triathlon kipinän ja sitä ollaan nyt touhuttu täysillä. Samalla meni remonttiin koko mies, ruokavalion ja treeniohjelmien muodossa. Tavoitteena on ensimmäisellä tri kaudella (2014) perus ja puolimatka

Ja Iron Man titteli haltuun viimeistään 2016!

Pyöräilynhommissa Sami:

Keski-ikäistyvä aktiivisesti urheileva ikinuori Turkulainen. Urheilutaustaa teini-iästä asti. Pitkä historia kamppailu-urheilua joka laantui aikanaan loukkaantumiseen. Fillarointi on ollut kamppailun rinnalla ollut teini-iästä asti lähellä sydäntä ja myöhemmin sitten kääntynyt oikeastaan pelkkään aika-ajoon. Ajan erilaisilla pyörillä läpi vuoden mutta kilpailen vain aika-ajossa. Tallista löytyy 29″ maasturi ja  pari aika-ajopyörää.14b

Kauden 2014 kaikki tavoitteet on puhtaasti aika-ajossa ja sen kehittämistä niin pitkälle kuin se ikinä on mahdollista. Siirryn M40 luokkaan ja siellä on tarkoitus olla kärkikapinoissa mukana. Olen jääräpää luonne ja teen mitä tahansa tavoitteiden saavuttamisen eteen, sekä työssä urheilussa että siviilielämässä. Elämä on asennelaji.

Harjoittelen 12-20 tuntia viikossa ja yhdistän siihen mielestäni vaivattomasti kaiken muunkin. Muun elämän täyttää perhe jonka kanssa vietetty aika on tärkeä osa arkea. Päivät häärin myynnin esimiehenä, myyntityö on toinen intohimo jota olen tehnyt pian 20v.

Juoksuhommissa Timo:

Finntriathlon 2014

Olen 41 vuotias kolmen alle kouluikäisen lapsen perheenisä Kauhavalta joka sai todellisen juoksukipinän työkaverin innostamana kesäkuussa 2012. Silloin minut saatiin ylipuhuttua osallistumaan Helsinki City Marathonille elokuussakyseisenä vuonna.

Muutama vuosi ennen sitä oli jo vähän tullut lenkiä juostua mutta nyt en enää ole edes yksinkertainen maratoonari. Talvikaudella lenkillä käynti on vähän harvempaa, mutta kesää kohti mennessä useampi kerta viikossa asvaltti vilisee tossujen alla. Tänäkin kesänä päätavoite on elokuussa Helsingin kadut ja matkana se vähän yli 40 kilometriä.

Tälläinen on kokoonpanomme Finntriathlon 2014 tapahtumassa. Kova joukkue täynnä energiaa. Ja uskon että meidän juttumme on mielenkiintoinen seurata koska kukaan ei pelkästään urheile vaan kaikki yhdistävät tämän samalla muuhun perhe-elämään. Kuulumisia päivitellään tänne, Aika-ajo.com Facebook sivuille ja Instagramiin #teamaikaajocom. Feel free to follow. Ja jos haluat jollain tavalla olla osa proggista niin ole yhteydessä.

-Kimmo/Sami/Timo

Booking.com
Tagit : FinntriathlonFinntriathlon 2014joroinentriathlon

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.