Testit

ICE Turvaranneke

ICE Turvaranneke, turvallisuutta elämään ja liikkumiseen

Liikutko paljon yksin pimeillä lenkkipoluilla tai käyt salilla yksin treenaamassa?ICE Turvaranneke

Onko lähipiirissäsi rakkaita eläimiä tai vaikka muistisairaita isovanhempia?
Liian usein saa lehdistä lukea karanneista koirista ja eksyneistä vanhuksista ja

nyt viilentyneet kelit eivät yhtään edesauta läheisten huolta rakkaiden kadotessa.
ICE Turvarannekkeesta on apua, kun löydetyn tai apua tarvitsevan henkilön omaisiin pitäisi saada yhteys. Siihen saa kaiverrettua rannekkeen haltijan nimen ja syntymävuoden sekä kotipaikan. Tämän lisäksi siihen saa kahden omaisen tai läheisen puhelinnumerot sekä tärkeän tiedon mahdollisesta sairaudesta, joka pahimmillan vaatii lääkitystä säännöllisesti. Tämä ainakin on omaa mielenrauhaa minulle tuonut, kun puoliso diabeetikkona lähtee yksin lenkeille tai treenaamaan. Tietää, että jos jotain sattuu niin ICE Turvarannekkeen laatasta selviää sairaus sekä minun puhelinnumeroni.

Ranneke on todella helppo kiinnittää ja mukavan tuntuinen ranteessa. Ei haittaa juoksulenkilläkään yhtään.

ICE Turvaranneke on edullinen lisäturva kaikille liikkujille, muistisairaille, puherajoitteisille tai kenelle vaan.ICE Turvaranneke

Jos taas haluat karvakamulle pantaan puhelinnumeron, löytyy myös lemmikeille omat tuotteensa. Jokin aika sitten pihamaallamme juoksenteli jo kolme päivää aiemmin karannut koira, jota valitettavasti ei kuitenkaan saatu kiinni. Tuon, että kaveri oli ollut kadoksissa kolme päivää, tiesin siitä, että koiraa on etsiskelty Facebookin kautta myös. Varmaan myös lähestyvä Uuden vuoden aatto tuo oman jännityksensä koiraperheisiin, koska harvemmin nämä otukset paukkeesta pitävät. Koiria karkaa ja peloissaan ne juoksentelevat välillä liiankin kauas kotoa, eivätkä omin neuvoin löydä kotiin. Tällöin on hyvä jos koiralla olisi mukanaan vaikka kaulapannassa omistajan yhteystiedot.
Ensi viikolla on myös monessa perheessä sekavat tunteet, kun on taas se aika vuodesta, jolloin koulut avaavat ovensa joululoman jälkeen. Lapset lähtevät innokkaina liukasta koulutietä taittamaan. Ei ole väliä onko koulutie tuttu vai tuntematon, silti siellä voi tapahtua ihan mitä vaan, vaikka kuinka hyvin olisi varauduttu etukäteen. Tietysti toivon, että kaikki kanssakulkijat ymmärtäisivät taas kerran olla erityisen tarkkaavaisina tuolla liikenteessä, etenkin suojateiden lähellä. Muistattehan jokainen, että se on SUOJAtie jalankulkijoille.

Uniikkilandialta löytyy lapsille paljon tuotteita myös joihin saa kaiverrettua vanhempien puhelinnumerot, lapsen nimen. Löytyy kaulariipuksia, avaimenperiä ja reppuun kiinnitettäviä laattoja.

Suosittelen tutustumaan edellä mainittuihin sekä muihin heidän tuotteisiinsa. Uniikkilandia tarjoaa aika-ajo.comin lukijoille 31.1.2015 mennessä tehtyihin tilauksiin ICE turvaranneekseesta -20% alennuksen.

Tee tilaus ja syötä alennuskoodi A291, voimasa 31.1.2015 saakka.

Uniikkilandialla on myös Facebook-sivut joihin pääset tutustumaan täällä.

Booking.com
Tagit : ICE Turvaranneke

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.