TestitUutiset

Canyon Speedmax CF SLX pikaesittelyssä

Ensiesittelyssä uusi Canyon Speedmax CF SLX -triathlonpyörä

Canyon Speedmax CF SLX

Uusi Canyon Speedmax CF SLX on lukemattomien prototyyppien ja usean vuoden määrätietoisen kehitystyön tulos. Ensimmäinen Speedmax versio esiteltiin jo vuonna 2012. Tiiviissä yhteistyössä maailman huippu-urheilijoihin lukeutuvan Jan Frodenon kanssa kehitetty triathlonpyörä on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten erittäin aerodynaamiseksi ja kilpailukykyiseksi kokonaisuudeksi. Uusi Canyon Speedmax CF SLX on jo osoittanut nopeutensa, sillä Jan Frodeno ajoi pyörän prototyypillä Ironman-matkan Euroopan mestariksi ja Ironman 70.3 -matkan maailmanmestariksi aiemmin tänä vuonna. Canyon on luonnehtinut että vaikka aiemmatkin mallit olivat nopeita, on uusi versio parempi ohjata suuremmissa nopeuksissa ohjauskulmien muutoksen johdosta.

Canyon Speedmax CF SLX

Integrointi on ollut vahvasti pyörän kehitystyön keskipisteenä. Uudesta pyörästä löytyy mm. integroitu tavaransäilytystila työkaluille ja sisärenkaille, integroitu lisäravinteiden säilytystila ja juomasäiliö sekä kiinnitysmahdollisuus Garmin-ajotietokoneelle. Pyörän jarrut ovat entistä tehokkaammat ja aerodynaamisten ominaisuuksien optimoimiseksi etujarru on rakennettu etuhaarukan sisään. Takajarru on jarrutehon maksimoimiseksi ja ilmanvastuksen vähentämiseksi sijoitettu takahaarukan alaosaan.

Canyon Speedmax CF SLX

Vuoden 2016 Canyon Speedmax-mallisto sisältää 5 eri komponentein varustettua mallia. Valmistajan mukaan pyörät ovat tilattavissa joulukuusta 2015 alkaen, jolloin myös viralliset hintatiedot vahvistuvat. Kaiken kruunaa että pyörä on 100 % UCI-hyväksytty.

Canyon Speedmax CF SLX

Canyon Speedmax CF SLX:n virallinen lanseeraus tapahtuu lauantaina järjestettävässä legendaarisessa Kona Ironman -maailmanmestaruuskilpailussa, jossa mestaruudesta kamppailevat uudella pyörällä ajavat Canyon-triathlonistit Jan Frodeno, Nils Frommhold, Bas Diederen ja Boris Stein.

Canyon Speedmax CF SLX

Great performances don’t happen by chance. All the right elements have to add up. Complete planning. Complete training. Complete preparation. Focus on one aspect and you lose sight of the big picture. Get all the details right and you end up with the complete performance system. Once you’ve covered all the bases, the hardest part of the race is over.Introducing the all-new Speedmax CF SLX. System Complete.

Lisätietoja uudesta Speedmax CF SLX -mallista osoitteessa: www.canyon.com/speedmax.

Tagit : Canyon Speedmax CF SLXesittelyuutuus

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.