TapahtumatUutiset

Auran pyöräily

Auran pyöräily

Auran Pyöräily tunnetaan ennestään nimellä Myllyn Pyöräily. Pitkäaikainen yhteistyö edellisten vuosien kumppanin kanssa loppui ja jatkossa tapahtuma on entistä enemmän TuUL pyöräilyjaoston vetämä.

auran pyöräily

Tapahtuman järjestetään 14. kerran ja kuuluu Varsinais-Suomen pyöräilytapahtumien ehdottomaan kivijalkaan. Matkavaihtoehtoja tänä vuonna 5, kun 240km matka tulee lauantaihin mukaan. Muut matkat 30, 80, 120 ja 300km.

Tapahtuma on aina vetänyt paljon väkeä, vuonna 2015 lähes 800 polkijaa ja tavoite tälle vuodelle on noin 10% kasvu. Tapahtuman ehdoton etu on sijainti. Lähtö ja maali ovat kesäkaupunki Turun ytimessä. Näin paikalle tulee aina luonnostaan myös paljon yleisöä. Tapahtumapaikkana säilyy Turun Tuomiokirkon edusta, jossa tapahtuma-aluetta kehitetään aiempien kahden vuoden pohjalta.

 

Auran pyöräily ottaa aidosti kävijoiden palautteet vastaan ja kehittää tapahtumaa niiden perusteella. Koska kukaan muu ei tee tapahtumaa kuin osallistujat ja yleisö. 2015 Tapahtuman palautteet on otettu taas huomiooon Auran pyöräily 2016 tapahtumassa ja kaikki toiveet ja kehitysehdotukset on otettu vastaan.

Aika-ajo.com on paikan päällä tekemässä Periscope lähetystä lähdöstä ja maalista. Lisätietoa lähemmin!

www.facebook.com/auranpyoraily

 

auran pyöräily

Booking.com
Tagit : Auran pyöräilykilpailupyöräilytapahtumat

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.