Ravinto

C3 Mix&Go Blenderi

C3 Mix&Go Blenderi

Tehosekoitin aktiiviliikkujalle. Laitteella on helppo valmistaa smootiet ja proteiinijuomat suoraan kannelliseen shakeriin. Aseta sekoitettavat juomat pulloon, käännä terä päälle, paina ja juoma on valmista. Terä vaihdetaan mukana tulevaan juomanokka-osaan ja sekoituskulho toimii juomapullona.

C3 Mix&Go Tehosekoitin on täydellinen blenderi terveelliseen ja liikkuvaan elämäntyyliin. Sekoita ravitsevat smoothiet, herkullisC3 Mix&Go Blenderiet pirtelöt ja vähäkaloriset dieettijuomat, vaihda juomakansi blenderin pulloon ja ota mukaan töihin tai salille. Täytä MiX&Go herkullisilla ja terveellisillä aineksilla, sekoita ja mene – Mix and Go.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää pyörittää 300 watin kaksinopeuksinen moottori, jossa on sykäystoiminto. Tuotepakkaus sisältää kaksi Mix&Go -pulloa, kaksi juomakantta sekä herkullisia smoothie-reseptejä.

Sekoituskulho/Pullo on BPA-vapaa (ei sisällä Bisfenoli A:ta).

 • Kaksi kannellista kannua (tilavuus 750ml)
 • Kaksi eri nopeutta sekä pulssitoiminto
 • Irroitettavat terät, helppo puhdistaa

Näin laitteen esittely lupaa eikä hirveästi mene pieleen. Laitteesta voisi sanoa että tollaisenaan paketissa kaupan hyllyssä sekoittuu valitettavasti muiden blendereiden loputtomaan joukkoon. Jotkin tuotteet ovat niitä mitkä tarvivat sen hyvän myyntipuheen jotta erottuvat muiden joukosta ja saavat ansaitsemansa huomion, C3 Mix&Go Blenderi on ehdottomasti yksi näistä.

C3 Mix & Go BlenderiKäytössä laitteeseen kehittyy todellakin mielipide. Käyttökohteet ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Itselleni laite palvelee loistavasti siinä kun joko salille tai duuniin lähtiessä haluaa ottaa syötävät nopeasti mukaan. Salilla tykkään viedä oman sheikerin salin jääkaappiin jossa se odottaa palkintona treenin jälkeen. C3 Mix&Go Blenderi mahdollistaa vielä pikku hifistelyn palkkarin kanssa. Blenderin idea on että juomaosan saa näppärästi mukaan. Teräosa irroitetaan ja paikalle kierretään normaali sheikeristä tuttu kansi. Näin voi pyöräyttää vaikkapa banaanin, soijamaidon ja protskun sekaisin jo lähtiessä ja kannu mukaan.

Kannuja tulee 2 mukana joten ei tarvitse edes siitä yhdestä sitten vääntää.

Pienenä vappulisänä vielä ohje banaaniprotskulettuihin jotka testiksi kokeiltiin.

 • Banaani
 • 2 Kananmunaa
 • Kauhallinen proteiinijauhetta oman maun mukaan

Sekaisin ja pannulle, äärinopea aamupala jolla päivä starttaa. Jälleen myös vaikka blenderi on periaatteesa tarkoitettu juomien tekoon tekee näppärä kaveri näin päivän evään toimistolle valmiiksi mukaan, pikku lisäsekoitus ja minuutti pannulla. Samoin perheen teini-ikäiset ovat löytäneet nopeasti laitteen omakseen. Pirtelöt jne onnistuvat helposti ja kun kannuja saa lisävarusteena niin on mahdollisuus hankkia vaikka sitten jokaiselle omansa.

C3 Mix & Go Blenderi

C3 Mix&Go Blenderi on pitkästä aikaa jotain pientä ja uutta innovatiivista mikä mielestämme ehdottomasti kannattaa urheilevaan ja aktiiviin perheeseen hankkia.

Jälleenmyyjiä:

 • Anttila-tavaratalot ja NetAnttila
 • Verkkokauppa.com
 • Toknet
 • Tarjoustalo-tavaratalot
 • Tokmanni-tavaratalot

 

 

 

 

Tagit : blenderC3 Mix&Go Blenderireseptitesti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.