Uutiset

Samuel Pökälä haluaa saada aika-ajonsa kulkemaan

Pökälä haluaa saada aika-ajonsa kulkemaan

Maantiepyöräilijä ja pyöräsuunnistaja Samuel Pökälän harjoituskausi on sujunut hyvin. 25-vuotias asikkalalainen on treenannut ennen kautta Lapissa, mutta myös eteläisimmissä maisemissa.

”Leireilin joulukuussa Ylläksellä, jossa pohjaa tehtiin hiihtämällä. Espanjan Deniassa olen ollut tammikuussa ja nyt maaliskuussa. Muuten harjoittelu on sujunut aika lailla vanhoilla metodeilla. Eli pääasiassa se painottuu talviajan kestävyystreeneihin. Lisäksi talvikaudella jonkun verran voimaa ja tehoja ylläpitävänä”, Samuel Pökälä kertoo.

samuel pökälä

Vaikka Samuel Pökälän harjoittelurutiinit ovat pysyneet pitkälti samoina, pieniä viilauksia on tehty.
”Muutamia uusia muutoksia on yritetty ottaa mukaan harjoitteluun, jotta kehitystä edellisvuoteen tapahtuisi. Turhia tunteja koitettu välttää ja treeneissä on ollut takana joku tarkoitus tai idea”, Pökälä avaa.

TWD-Länken -tallia edustava Pökälä on edelleen Deniassa hiomassa lopullista kisakuntoa. Kauden tavoitteet ovat kotimaan kilpailujen mestaruuksien, kuten Skoda maantiecupin puolustamisessa.

”Kisakausi alkaa Suomessa Lattomeriajoista (17.4., Ulvila). Sen jälkeen edessä ovat Turun klassikkokilpailut. Henkilökohtainen päätavoite on varmastikin Suomen mestaruuden puolustaminen ja samalla auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin.”

Samuel Pökälä

Samuel Pökälä tavoittelee maantiepyöräilijänä kotimaisissa kisoissa menestymisen lisäksi myös mahdollisuuksia kansainvälisellä tasolla. Sitä ennen yksi puute pitäisi kuitenkin saada kuntoon.
”Haluaisin saada aika-ajon kulkemaan niin, että olisi mahdollisuuksia päästä arvokisoihin ja saada siellä tulosta aikaiseksi.”

Samuelin urheilijaesittely luettavissa tästä!

Suomalaisia kansainvälisissä kisoissa:

Lotta Lepistö, Cervélo-Bigla Pro Cycling
30.3. Pajot Hills Classics, Belgia
3.4. Ronde Van Vlaanderen, Belgia

Laura Vainionpää, Isorex Ladies Cycling Team
30.3. Pajot Hills Classics, Belgia

Matti Manninen, Bliz-Merida Pro Cycling
1.-10.4. Tour de Maroc. Marokko

Booking.com
Tagit : Samuel Pökälä

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.