Testit

Pikatestissä Abus Bordo taittolukko fillariin

Abus BordoKaupungissa asuville on arkipäivää että fillari voi lähteä joskus väärän omistajan mukaan. Itse säilytän filot sisällä mutta joskus asioilla käydessä olisi jees jos pyörän saisi siten lukkoon että sen voisi luottaa pysyvän kiinni.

Abus Bordo voisi olla ratkaisu juttuihin jossa fillarin kanssa käydään esimerkiksi ostoksilla ja pyörä tarvii hetkeksi jättää ulos. Lukko on todella järeä ja sille on myös oma telineensä missä on parasta että sen saa tarranauhoilla kiinni pyörään. Näin mukaan ottaminen on helppoa kun sen voi laittaa vaikkapa satulaputkeen missä se kulkee mukana erittäin helposti.

Abus Bordo on melkoisen painava lukko mikä kielii yleensä aina siitä että ihan heittämällä se ei katkea. Lukkossa on kuitenkin kumimainen pinnoite joten se ei vaurioita eikä naarmuta runkoa.

Abus Bordo on 75cm pitkä joten se riittää hyvin pyörän lukitsemiseen metalliaitaan tai tolppaan. Myöskin kypärän remmin kiinnittäminen onnistuu kun pujottaa lukon remmin läpi niin pysyy omaisuus kiinni. Ainahan paras paikka fillarin lukitsemiselle on pitää se sisällä mutta joskus kun on tilanne että on jätettävä ulos niin itselleni jäi ainakin fiilis että tällä fillari pysyy tallessa. Ja vaikka pyörän voi vakuuttaa hyvin on viemisen jälkeen aina se ylimääräinen säätö ja päänvaiva kun vakuutusyhtiön kanssa säätää ja lisäksi se iänikuinen omavastuu. Se on mun mielestä jo riittävän hyvä syy sijoittaa hyvään lukkoon hiukkasen. Hyvälaatuisesta lukosta huokuu laatu ja se että varastaminen varmasti vaikeutuu.

Abus BordoAbuksella on vielä isoveli joka vaatii sitten vielä pykälää kovemmat välineet jos en haluaa rikkoa. Muutenkin Abuksen maine polkupyörälukoissa on erittäin hyvä. Aiheesta myöhemmin lisää.

Abuksen lukkoja maahantuo Huntteri Oy ja niitä löytyy myös hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä.

Tässä taas hyvä vinkki niille ketkä eivät keksi mitä hankkia pyöräileville puolisoille.

Booking.com

2 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.