TapahtumatUutiset

KevätPolkaisu 2016 Talmassa

KevätPolkaisu 2016 Talmassa

Perinteikäs Talman Kevätpolkaisu järjestetään taas 15. toukokuuta 2016 kello 11:00. KevätPolkaisu on kuntotapahtuma, joka on tarkoitettu kaikentasoisille pyöräilijöille. KevätPolkaisussa ajettavat matkat ovat joko 48 km JUST for FUN tai 96 km GO on RACING. Eli kaiken tyyppisille pyöräilijöille löytyy tekemistä.
KevätPolkaisu

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 4.5.2016. Sen jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu 15.5. tapahtumakeskuksessa Talman koululla (Satotalmantie 11, 04240 Talma) alkaen 8.30!

KevätPolkaisussa panostetaan ajajien turvallisuuteen; reitti on hyvin merkitty ja risteyksissä on liikenteenvalvonta. Sekä kärjen että pääjoukon edellä ajaa etuauto ja polkijajoukon perässä viimeisenä seuraa huoltoauto. Tasoryhmiä on kolme (22 km/h, 25 km/h ja 28 km/h), joita vetävät kokeneet Zeus-pyöräilijät.
KevätPolkaisu
Tapahtumakeskus sijaitsee Talman koululla (Satotalmantie 11, 04240 Talma). KevätPolkaisu kulkee viiden kunnan (Sipoo, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen) alueella.
KevätPolkaisu
Järjestäjällä on KevätPolkaisu tapahtumaan liittyvä vastuuvakuutus ja järjestäjä on ottanut kaikille osallistujille tapaturmavakuutuksen. Pyöräilijät ajavat liikennesääntöjä noudattaen ja tapahtumassa on kypärän käyttöpakko. Vaikka kyseessä ei olekaan kilpailu, järjestäjät ovat päättäneet palkita molempien matkojen 3 parasta sekä miesten että naisten sarjoissa! Kaikki muut yhteistyökumppaneiltamme saadut tuotteet/palvelut arvotaan kaikkien osallistujien kesken! Joten senkin puolesta osallistuminen kannattaa.
Tarkemmat tiedot Tapahtuma Info sivulla ja ilmoittautuminen on täydessä vauhdissa, erikoisedullinen ilmoittautumishinta on voimassa 31.1.2016 saakka
Booking.com
Tagit : kevätpolkaisukilpailu

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.