Ravinto

Den Lille Notte Fabriken pähkinät

Esittelyssä Den Lille Notte Fabriken pähkinät. Koosteessa muutamia erityisen hyviä mitkä testitiimi otti omakseen. Pähkinät ovat käyttökelpoisia varsin monenlaiseen käyttöön. Joko sellaisenaan terveellisenä herkkuna tai salaatteihin, ruoanlaittoon yleensä, tankkaamiseen ja eritoten rasvan lähteeksi urheilevan ihmisen ruokavalioon. Den Lille Notte Fabriken pähkinöitä on todella kattava valikoima erilaisia joten kyllästymään ei pääse.

Tässä infoa ja tiimin mietteitä:

Spesial test:

Näyttökuva 2014-5-25 kello 15.47.51Spesial on erityislaatuinen sekoitus parhaita pähkinöitä, jotka on paahdettu rapsiöljyssä ja suolattu merisuolalla.Herkullinen sekoitus kaikkia parhaita pähkinöitä, 300 gSpesial on erityislaatuinen sekoitus suurikokoisia valkoisia pähkinöitä, joiden maku on tuotu esiin ripottelemalla niiden päälle merisuolaa.
Pussi sisältää herkullisen sekoituksen pähkinöiden kuningattariksikin kutsuttuja macadamiapähkinöitä, suurikokoisia cashew-pähkinöitä, m
aapähkinöitä ja manteleita. Spesial on huippuvälipalasekoitus ja täydellinen silloin, kun tarvitset jotain hyvää ja suolaista.Tämän pähkinäpussin pähkinät on paahdettu rapsiöljyssä.

Cashew:

Vastustamaton pussi suurikokoisia ja herkullisia cashew-pähkinöitä, 300 gDen Lille Nøttefabrikkenin Cashew on täynnä suuria, herkullisia cashew-pähkinöitä. Cashew-pähkinämme tuodaan Intiasta, missä ilmasto luo cashew-pähkinöille täydelliset kasvuolosuhteet. Pähkinöiden makua korostetaan ripottelemalla niiden päälle merisuolaa, mistä syntyy vastustamaton välipalaelämys.Tämän pähkinäpussin pähkinät on paahdettu rapsiöljyssä

 

Cashew on todella monikäyttöinen pähkinä. Sopii ruokaan ja välipalaksi. Vinkkinä sanottakoon että jos cashewt paahtaa pannulla ennen vaikkapa salaattiin laittamista ovat ne vielä x kertaa parempia, kannattaa kokeilla.

Chili:

Den Lille Notte FabrikenChili sisältää rapeakuorisia maapähkinöitä, jotka on paahdettu rapsiöljyssä ja kuorrutettu erinomaisen makuisella mausteseoksella.Reilu pakkaus mausteisia, rapeita chilipähkinöitä, 240 gDen Lille Nøttefabrikkenin Chili-pussi sisältää alkuperäisiä chilipähkinöitä, joilla on
paras mausteinen maku. Chilipähkinämme valmistetaan valikoiduista eteläafrikkalaisista maapähkinöistä, jotka sopivat pyöreytensä vuoksi ihanteellisesti
kuorrutettaviksi. Rapeat chilipähkinät on paahdettu terveellisessä rapsiöljyssä ja pyöräytetty herkullisessa mausteseoksessa, jonka erityismaun takaa häivähdys chiliä. Den Lille Nøttefabrikkenin Chili on täydellinen välipala.Tämän pähkinäpussin pähkinät on paahdettu rapsiöljyssä.

Ehdottoman hyvä herkkupähkinä. Chilistä tykkäävälle loistava ostos. Menee sellaisenaan tai vaikkapa oluen kanssa iltaa istuessa. Mutta näissä vink vink. Ota kourallinen chilipähkinöitä ja murskaa ne silpuksi. Sitten kuumalle pannulle ennen öljyä. Sitten lisätään öljy ja ruskistetaan jauheliha tai paistetaan kana samalla pannulla. Todella kiva chilin maku ruokaan.

Nøtti Frutti:

Nøtti Frutti on alkuperäisen herkullinen sekoitus rapsiöljyssä paahdettuja pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Se antaa energiaa eiDen Lille Notte Fabrikenkä sisällä lisättyä suolaa.Alkuperäinen hedelmä- ja pähkinäsekoitus, 400 gNøtti Frutti on alkuperäinen sekoitus suolaamattomia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Pussi sisältää runsaasti paahdettuja cashew-pähkinöitä ja maapähkinöitä, joista syntyy täydellinen ja herkullinen välipala yhdessä makean kuivatun papaijan ja rusinoiden kanssa. Nøtti Frutti on loistava silloin, kun vatsaa hiukoo ja tarvitset energiaa tai kun haluat nauttia terveellisen välipalan hyvällä omallatunnolla.Tämän pähkinäpussin pähkinät on paahdettu rapsiöljyssä.

Mainittakoon että jos olisi kyseessä kilpailu olisi tässä voittaja. Ihan ehdoton pussi herkutteluun, leffaevääksi ja myös tankkaamiseen. Tämä on toki osin oma mielipiteeni ja nämä ovat makuasioita mutta pussissa on kaikki voittajat samalla kerralla. Papaijaa, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Todella hyvä ! Annoskokoja on olemassa myös 2 erilaista, pähkinöiden kanssa on kuitenkin hyvä muistaa että niissä on paljon energiaa.

Salt & Søtt test:

Salt & Søtt on mielenkiintoinen sekoitus rapsiöljyssä paahdettuja suolapähkinöitä, kuivattuja hedelmiä sekä suklaakuorrutteisia rusinoita ja maapähkinöitä.Erinomainen sekoitus toisiaan täydentäviä suolaisia ja makeita makuja, 310 gSalt & Søtt on aivan uusi ja herkullinen sekoitus suklaakuorrutteisia rusinoita ja maapähkinöitä, kevyesti suolattuja cashew-pähkinöitä ja maapähkinöitä sekä makeita karpaloita ja rusinoita. Se on täydellinen silloin, kun olet menossa tai kaipaat viikonloppuherkkua. Tai kun mielesi tekee terveellistä välipalaa.Tämän pähkinäpussin pähkinät on Den Lille Notte Fabrikenpaahdettu terveellisessä rapsiöljyssä.

Suolainen setti, menee kategoriaan leffa tai karkkipäivämässy. Suolaisia ja makeita samassa setissä. Aika-ajo.com tiimin valinta leffaherkuksi !

Yhteenvetona voitaneen sanoa että Den Lille Notte Fabriken pähkinät taipuvat moneen ja niistä on moneksi. Sekä ruokaan että terveelliseksi herkuksi. Suosittelemme lämpimästi perus karkkipussin tilalle.

Tagit : Den Lille Notte Fabrikenherkkupähkinät

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.