Kirjoittajat

Kirjoittajaesittely: Mikko Levo

Olen Mikko Levo, 39-vuotias espoolainen, odottamatta keski-ikäistynyt perheenisä. Perheessäni on vaimo, kolme poikaa ja karkeakarvainen mäyräkoira. Työpäivät vietän IT:n ja liiketoimintajohdon haasteiden parissa, joten kalenterin täyttäjiä on itseni lisäksi runsaasti. Ruuhkavuosien puristuksesta huolimatta pyrin löytämään aikaa myös harrastuksille, joista juuri tässä hetkessä keskeisimpiä ovat moottoripyöräily, brasilialainen jujutsu ja metsästys. Nyt taka-alalla olevia harrastuksiani ovat laskettelu, valokuvaus ja palokuntatoiminta. Ehkä osalle niistäkin löytyy aikaa taas siinä vaiheessa, kun lapsiperheen arjen kiireet väistyvät ajan kulumisen myötä.

Mikko Levo

Harrastushistoriaani mahtuu monenlaisia kokeiluja, joiden myötä mm. ryhmäliikunnan ja joukkueurheilun olen todennut itselleni aika huonosti sopiviksi. Minulle on selkeintä, kun pidän huolta vain omasta osaamisestani ja motivaatiostani, jolloin suorituksen onnistuminen on ensisijaisesti omasta panoksesta kiinni. Tämä ei toki tarkoita, ettenkö harrastaisi mielelläni muiden kanssa, päinvastoin saan lisäenergiaa muiden kannustuksesta ja pidän onnistumisen kokemuksen jakamisesta.

Koskaan en ole minkään harrastuksen parissa pitänyt kilpailemista erityisen tärkeänä osana, vaikka judon parissa tulikin jonkin verran kilpailtua nuoruusvuosina. Minulle harrastusten tärkein tehtävä on aina ollut henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tuottaminen. Jos vaimoni saisi tässä kohtaa puheenvuoron, hän varmastikin kuvaisi harrastamistani enemmänkin hurahtamiseksi. Ja myönnettävähän se on, että minulla on ajoittain taipumus panostaa paljonkin aikaa, rahaa ja huomiotani harrastuksiini. Varsinkin uuden harrastuksen aloittamisen hetkellä panostus voi olla todella suurta, mutta minkä sitä innostukselleen mahtaa.

Aika-ajo.com -sivustolla tulen kirjoittamaan ennen kaikkea moottoripyöräilyyn liittyvistä teemoista. Olen aloittanut moottoripyöräilyn harrastamisen vasta perheen perustamisen jälkeen, joten näkökulmani lajiin on muodostunut tältä pohjalta. Toki nuorempana tuli mopoiltua ja serkun crossipyörällä pelloilla rällättyä, mutta moposta luopumisen jälkeen meni 14 vuotta moottoripyöräkortin ja ensimmäisen moottoripyörän hankkimiseen.

Mikko Levo

Tarkoituksenani on kirjoittaa moottoripyörämatkailusta kotimaassa ja ulkomailla, moottoripyöräilyyn liittyvistä varusteista ja tarvikkeista, alan tapahtumista sekä luonnollisesti tietenkin moottoripyöristä ja moottoripyöräilijöistä. Jo alussa mainittujen ruuhkavuosien myötä kirjoituksissani tulee varmasti näkymään harrastusten, perheen ja työn yhteen sovittamisen haasteet. Konkreettisina esimerkkeinä tästä moottoripyöräily lasten kanssa ja työreissujen tekeminen moottoripyörällä.

Kirjoituksiani voi lukea myös Takapiha-blogistani sekä moottorikerho Kettulan Tallin sivuilta.

Booking.com
Tagit : kirjoittajaesittely

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.