Uutiset

Lotta Lepistö penkan kautta viidenneksi Hollannissa

Lotta Lepistö penkan kautta viidenneksi Hollannissa

Lotta Lepistö ajoi viidenneksi lähes kaksisataa kilpailijaa keränneessä Drentse Acht Van Westerveld maantiepyöräilyssä. 142 kilometrin reitti Hollannissa tarjosi kapeaa tiestöä ja kaksi terävää, lyhyttä nousua. Ison joukon hakiessa paikkoja kolareita sattui paljon.
Cervelo-Biglassa ajava Lepistö ajoi kärkiryhmässä koko ajan välttääkseen kolarit ja päästäkseen mukaan irtiottoihin. Hän ajoi yksin koko kilpailun ilman tallikavereiden apua.

Lotta Lepistö
Lotta Lepistö (Cervélo Bigla) receives her podium gifts for retaining the sprinters jersey at Thüringen Rundfarht 2016 – Stage 2 a 103km road race starting and finishing in Erfurt, Germany on 16th July 2016.

Lepistö piti ajoaan hyvänä harjoituksena eikä murehtinut avun puutetta.

-Meillä on nuoria kuskeja tallissa joita ajetaan sisään. He eivät vielä pysty tulemaan kärkikahinoihin tällaisella reitillä. Kausi on vasta alussa. Olen varma, että kauden edetessä team työskentely paranee. Nyt vielä osa kokeneista kuskeista jotka olisivat pystyneet kirijunan vetoon, ajoi kisaa muualla.
Tämä oli taas hyvä harjoitus ja kovuutta tulee koko ajan, kun joutuu lähtemään jokaisen irtioton perään. Vauhti vaan kasvaa tällaisesta.

Porilainen koitti ratkaista kisaa jo muutama sata metriä ennen maalia, mutta ajautui penkalle menettäen vauhtiaan.

-Avasin kirin, mutta sitten tuli jotain säätöä, tila loppui ja ajoin asfaltilta penkalle. Se tappoi vauhdin ja muut menivät jo kirivaihde päällä. Viides sija oli erittäin hyvä tapahtumat huomioiden.

Viime syksyn MM kilpailuissa Lepistön joukkuekaverina hyvin ajanut Rosa Törmänen on lähtenyt myös kevääksi kokeilemaan vauhtiaan ammattilaisympyröihin.
Kuusamolaisen kohtaloksi tänään tuli keskeytys. Kilpailun jätti kesken peräti 78 kilpailijaa.

www.procyclingstats.com/race/Drentse_Acht_van_Westerveld_2017

Tagit : lotta lepistö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.