Testit

Polar Loop aktiivisuusranneke osa 2

Polar LoopNyt sen verran pidempi pätkä takana Polar Loopin kanssa että alkaa olla mielipide laitteesta ja sen paikasta arjessa. Ensimmäisessä osassa kirjoitin vähän ensituntumasta ja unboxing tyylisesti mitä mukana tulee. Nyt on laitteen kanssa eloa pidempään takana. Polar Loop on ollut kädessä käytännössä koko ajan. Osaksi tätä helpottaa se että laite on täysin vedenpitävä. Suihku on ainoa missä se on latauksen jälkeen ollut pois kädestä. Kestäisi suihkun muttei tunnu loogiselta, en pidä sormuksiakaan suihkussa. Tosin ranneketta tarvitsee ladata huomattavan harvoin, olen oikeastaan usein unohtanut koko lataamisen. Kertaakaan ei ole koskaan akku loppunut mutta olen sitten välillä laittanut laturiin kun koneella olen istunut.

Polar Loop

Lataaminen tulisi aktiivisemmaksi jos synkkaus ei olisi noin helppoa. Mutta synkkaus menee todella nätisti Polar Flow appsin kautta iPhonessa. Omaa aktiivisuutta voi sitten katsella joko flow.polar.com sivulla tai iphonen/ipadin kautta. iLaitteet on tässä kyllä iso etu. Itse tykkään kaikesta minkä voi synkata suoraan puhelimen kautta ilman kaapelia tai hankalaa ohjelmaa. Lisäksi jos laitetta käyttäisi sellaiseen että haluaa sen kannustan liikkeelle niin silloin iPhone appsi on näppärä.

Itse olen käyttänyt tätä tähän asti liikunnan seuraamiseen treenien ulkopuolella. Siksi osa päivistä on vajaita tavoitteen osalta. Polar Loop on ihan timantti laite siihen jos haluaa selvittää paljonko liikkuu urheilun ulkopuolella. Oma työni on toimistotyötä, mutta laite sopisi ihan yhtä hyvin sellaiselle kenen työ on taas paljon aktiivisempaa? Vaikkapa sitten esimerkiksi liikunnan ammattilainen. Ehkä tälläkin kohderyhmällä voi olla vaikea hahmottaa esimerkiksi se miten paljon taas pitää syödä jotta osaa rytmittää ruokailun jos arki onkin tosi aktiivista. Mutta toimistoihminen kun olen niin pari kertaa on tullut tuollainen muistutus näytölle.

Seuraavassa osassa avaamme vielä hiukan enemmän sitä mitä Polar Loop voi tehdä sykemittariin kytkettynä.

kuva 1kuva 1kuva 1kuva 1

Tagit : aktiivisuusrannekekuntoilulooppolarpolar loopsykemittaus

10 kommenttia

 1. Ei pidä väittää että Loopissa olisi hankala synkkausohjelma.Samallahan se synkkaa kun laittaa lataukseen,ilman mitään erityisiä toimenpiteitä. Itselläni ei ole tarvinnut erikseen alkaa lataamaan kun jokaisella synkkauskerralla lataa hetken aikaa. Toki,reaaliaikaisesti ei tuloksia netissä näe mutta itselleni riittää synkkaus joka toinen päivä.

 2. Jutussa mainitaan että synkkaus on nimenomaan todella helppoa langattomasti ja siksi ei ehkä tule ladattua niin usein. Juurikin langaton synkkaus on valtava pluss laitteessa.

 3. Itse olen käyttänyt laitetta viikon verran. Ainakin kellona toimii ja mukava on seurailla myös unen määrää. Huomasin että pyöräilijöiden suosima RoadID -tunnistelaatta sopii melkein suorilta LOOPin rannekkeeseen, jätinkin idean Polarin ihmeteltäväksi 🙂

  1. Todella hyvä pointti. Road ID:n hankkiminen käynyt itselläkin mielessä.

 4. Onko teillä ollut mitään toimintaohgelmia Polar Loopin kanssa? Minulla laite ”jäätyi” kolmantena käyttöpäivänä, ja lähti toimimaan vasta palautettaessa tehdasasetukset, mutta samalla nollautui liikuntapäiväkirjaan kertyneet suoritteet. Olisi hyvä jos tehdasasetukset voisi nollata ilman Polar-tilin tyhjentymistä. Samoin Loop-rannekkeen näytön kirkkaus menee välillä himmeäksi uimahallireissun yhteydessä, ja kirkastuu takaisin vasta kun aikaa on kulunut…vuotaisikohan se sittenkin vaikka pitäisi olla vedenpitävä.

  1. Ei ole kyllä ollut. Kannattaa olla yhteydessä Polarin tukeen. Ne vastaavat nopeasti myös esim Facebookin kautta.

 5. Miten ranneke toimii jos sen vaikka laittaa taskuun työpäivän ajaksi; hoitajilla ei saa olla ranteessa mitään ja olisi ihan kiva saada selville kulutuksen määrä silloinkin, kun menee pää punasena 8-12 tuntia osastolla.

  1. Moi, epäilen että askellaskuri ei tuolloin toimi välttämättä oikein. Koska esim jos työntää vaikkapa ostoskärryjä ei laskuri nouse.

 6. Hei, olisi ollut kiva lukea osa 3 sykemittausominaisuuksista, mutta ilmeisesti sitä ei ole?

 7. Mä en ole Loopiin yhtään tyytyväinen. Ei toimi kuin ranteessa ollessaan. Eli ei laske askeleita taskussa. Polarilta mulle sanottiin, että rannekkeen pitää olla ihokosketuksessa koko ajan, että mittaa aktiivisuutta (ja olen testannut, että näin todella on). Tämä on todella rasittavaa, koska ei reagoi sitten pyöräilyyn mitenkään, ei nurmikon leikkaamiseen jne. Eli jos käsi ei heilu, niin ei reagoi aktiivisuuteen.

  Olne hommannut myös sykevyön, mutta en ole siihenkään tyytyväinen. Esim. kuntonyrkkeilyssä signaali ei kulje hanskan varren läpi. Kaikkein mieluiten pitäisi ranneketta kuntonyrkkeilyssä jossain muualla kuin ranteessa, mutta ei toimi sykevyönkään kanssa muualla kuin ranteessa.

  Olisi pitänyt hankkia sitten se Garminin ranneke, joka taitaa olla himpun verran parempi. Sen siitä saa, kun suosii suomalaista.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.